06 / 05 / 2024

KIRŞEHİR Belediyesi Meclisi aylık olağan toplantısı

KIRŞEHİR Belediyesi Meclisi aylık olağan toplantısı

KIRŞEHİR Belediyesi Meclisi aylık olağan toplantısını yaptı.Açılış ve yoklamanın ardından Kasım ayında 2., 3. ve 4. Birleşim Meclis kararları okunarak üyelerin kabulünü sunulurken, İmar Komisyonu’na havale edilecek talepler de değerlendirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, imar planları Kartal Belediyesi Meclisi'nde görüşülecek...

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Ekrem İmamoğlu'nun veto ettiği yeşil alan kararı İBB Meclisi'nde kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vetosuna karşı, kendi kararında direndi, İstanbul 295 bin metrekare yeşil alan kazandı.

Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Kayseri Büyükşehir Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere toplandı.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.

İBB'nin 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde görüşülen İBB ve İETT’nin 2018 Faaliyet Raporları, meclis üyelerinin büyük çoğunluğunun “kabul” oylarıyla onaylandı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Hendek Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

KIRŞEHİR Belediyesi Meclisi aylık olağan toplantısı Haberi

KIRŞEHİR Belediyesi Meclisi aylık olağan toplantısı

Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı 3 Aralık Perşembe günü yapıldı. Yoğun gündemle toplanan ve gündem dışı sunulan maddelerle on altı gündem konusunun görüşülerek karar bağlandığı toplantı, Belediye Başkan yardımcısı Veli Şahin başkanlığında gerçekleşti. Açılış ve yoklamanın ardından Kasım ayında 2., 3. ve 4. Birleşim Meclis kararları okunarak üyelerin kabulünü sunulurken, İmar Komisyonu’na havale edilecek talepler de değerlendirildi. Meclis toplantılarının kayıt altına alınması ile Meclis toplantı gününün belirlenmesi ve Meclis’in tatili kararına ilişkin kararın alındığı Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında, yıllara sair işlerde yetki alınması, sözleşmeli personele ödenecek ücretin belirlenmesi konulu gündem maddeleri görüşülerek oy birliği ile kararlar alındı.


Sosyal denge sözleşmesi için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verilmesinin de kabul edildiği Aralık ayı Meclis toplantısında gündem dışı olarak sunulan altı...