26 / 05 / 2024

kırşehir bilim merkezi

kırşehir bilim merkezi

KIRŞEHİR Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kırşehir Gezegenevi ve Kültür Parkı Mimari Proje Yarışması' projelerinin değerlendirmesi yapıldı.

TOKİ Kırşehir 496 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2. Etap 496 Konut ile 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırşehir Kındam 258 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir Kındam'a konut ve ticaret merkezi!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir 258 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağ 127 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli,Çiçekdağ İlçesi 127 Adet Konut , 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağ 127 konut ihalesi 25 Temmuz'da!

Kırşehir İli,Çiçekdağ İlçesi 127 Adet Konut , 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Temmuz 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

Kırşehir TOKİ 122 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Kırşehir'e 122 konut!

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 tarımköy konut ihalesi 21 Ağustos'ta!

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 adet tarımköy konutu, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaat ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak.

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi bugün!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün ihale edilecek..

TOKİ'den Kırşehir Akpınar'a 141 konut!

Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta toplam 141 konut, 1 Ticaret Merkezi inşaatları yapılacak Ayrıca Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin de dahil olduğu ihale yarın gerçekleşecek..

kırşehir bilim merkezi Haberi

kırşehir bilim merkezi

KIRŞEHİR Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kırşehir Gezegenevi ve Kültür Parkı Mimari Proje Yarışması' projelerinin değerlendirmesi yapıldı.

Bir dizi yarışma ve kentsel ölçekli proje ile kent merkezini yeniden işlevselleştiren Kırşehir Belediye Başkanlığı, ilimizin tarihi ve kültürel değerlerini öne çıkartmak ve kamuya açık, insanca yaşanabilir, kültür sanat ve bilime geçirgen, sürdürülebilir bir merkez elde etme amacıyla 'Kırşehir Gezegenevi ve Kültür Parkı Mimari Proje Yarışması' düzenledi. Neşet Ertaş Kültür Merkezi ve yapılacak olan Aşık Paşa Camii ile komşu eski Sanayi Bölgesi alanında bölgenin kültürel ve sanatsal altyapısını güçlendirmek amacı ile bir gezegenevi yapısı elde edilmesi, gezegenevinin yakın çevresinin düzenlenmesi ile oluşmakta olan alt merkez ve kamusal alanı tamamlaması amacıyla düzenlenen yarışmada proje teslimleri 18 Temmuz 2016 tarihinde tamamlandı.


Kırşehir Belediyesi tarafından Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı,...