13 / 05 / 2024

kırşehir çed toplantısı

kırşehir çed toplantısı

Kesikköprü Madencilik tarafından, Kırşehir Kaman ilçesi, Büğüz ve Ağapınar Köyleri mevkiinde "Demir Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi" ÇED bilgilendirme toplantısı 3 Mart 2015 tarihinde saat 11:00'de köy kahvesinde yapılacak.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

Kırşehir Kaman'da işletmecisinden kiranın yarısını alan iş yeri sahibi örnek oldu!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

Kırşehir Kındam TOKİ kura sonucu 7 Mayıs 2019 kazananlar listesi!

Kırşehir Kındam TOKİ kura sonucu noter huzurunda açıklanıyor. 250 aile ev sahibi oluyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ kura sonucu 7 Mayıs 2019 kazananlar listesi...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesinde yer alan 338 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kırşehir'de oda başkanlarından 'Kira Kontratlarında TL' çağrısı!

Kırşehir'de oda başkanları, iş yeri kira kontratlarının döviz yerine Türk lirası ile yapılması çağrısı yaptı.

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de yer alan 991 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda yer alan 991 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

kırşehir çed toplantısı Haberi

kırşehir çed toplantısı
Kesikköprü Madencilik Nak. İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti. tarafından; Kırşehir Kaman ilçesi, Büğüz ve Ağapınar Köyleri mevkiinde "Demir Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi(kapasite artışı)" projesi yapılması planlanmaktadır. 


Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 3 Mart 2015 tarihinde saat 11:00'de Büğüz Köyü, Köy Kahvesi'nde ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerileri almak için halkın katılımı toplantısı...