15 / 05 / 2024

kırşehir hobi bahçesi nereye yapılacak

kırşehir hobi bahçesi nereye yapılacak

Kırşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Yaşar Bahçeci, ‘Hobi Bahçesi’ projesi ile Kırşehirlilerin toprak ve doğa ile buluşacaklarını söyledi. Bahçeci, hobi bahçeleri projesinden 250 kişinin faydalanabileceğini belirtti...

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Kırklareli Dere Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Dere Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırklareli Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Yenice Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi 11 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesini 11 Kasım 2021 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Ankara'nın yeni yaşam merkezi olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nin açılışına sayılı günler kaldı.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni millet bahçesinde inceleme gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Kahramanmaraş'ta millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Andırın Millet Bahçesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Kırıkkale Millet Bahçesi ihalesi 15 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kırıkkale Keskin Millet Bahçesi projesinin ihalesini 15 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Hobi bahçesi sahipleri 'yapı kayıt belgesi' mağduru!

Sincan’da hobi bahçesi sahipleri, yapı kayıt mağduru olduklarını iddia ediyor. Yıkım tebligatının elden teslim edilmediğini ifade eden mağdurlar, belediyenin yazdığı cezaları ödemekten dertli...

kırşehir hobi bahçesi nereye yapılacak Haberi

kırşehir hobi bahçesi nereye yapılacak


Kırşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Yaşar Bahçeci, ‘Hobi Bahçesi’ projesi ile Kırşehirlilerin toprak ve doğa ile buluşacaklarını söyledi.


Yaşar Bahçeci, “Hobi bahçeleri kentlerde yaşayan, giderek toprak ve doğadan uzaklaşan bugünün insanını toprakla yeniden buluşturacak.


Kentlilerin hayal ettikleri ama yoğun iş hayatları nedeniyle sahip olamadıkları toprakla uğraşmak ve kendi yetiştirdiği hormonsuz sebze ve meyveleri tüketme hayalini gerçekleştirme imkânı verecek.


Bu projedeki amacımız şehirde yaşayanların boş zamanlarını değerlendirmeleri, aktif yaşama dönmeleri, bitki konusundaki hobilerini tatmin etmeleri, apartman hayatı ve kalabalık şehir yaşamının stresini atabilmeleri, hobi amaçlı toprakla buluşmaları, üretmenin verdiği duyguyu tatmaları ve çevrecilik anlayışını ve yeşil alan kültürünün gelişmesini sağlamak.


Sizi toprakla buluşturacağımız Hobi Bahçeleri Projemizde 250 kişinin faydalanabileceği 36 metre karelik alanlardan oluşan bir sistem tasarladık. Proje içerisinde ayrıca...