29 / 04 / 2024

Kırşehir Belediyesi'nden ‘Hobi Bahçesi’ projesi!

Kırşehir Belediyesi'nden ‘Hobi Bahçesi’ projesi!

Kırşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Yaşar Bahçeci, ‘Hobi Bahçesi’ projesi ile Kırşehirlilerin toprak ve doğa ile buluşacaklarını söyledi. Bahçeci, hobi bahçeleri projesinden 250 kişinin faydalanabileceğini belirtti...




Kırşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Yaşar Bahçeci, ‘Hobi Bahçesi’ projesi ile Kırşehirlilerin toprak ve doğa ile buluşacaklarını söyledi.


Yaşar Bahçeci, “Hobi bahçeleri kentlerde yaşayan, giderek toprak ve doğadan uzaklaşan bugünün insanını toprakla yeniden buluşturacak.


Kentlilerin hayal ettikleri ama yoğun iş hayatları nedeniyle sahip olamadıkları toprakla uğraşmak ve kendi yetiştirdiği hormonsuz sebze ve meyveleri tüketme hayalini gerçekleştirme imkânı verecek.


Bu projedeki amacımız şehirde yaşayanların boş zamanlarını değerlendirmeleri, aktif yaşama dönmeleri, bitki konusundaki hobilerini tatmin etmeleri, apartman hayatı ve kalabalık şehir yaşamının stresini atabilmeleri, hobi amaçlı toprakla buluşmaları, üretmenin verdiği duyguyu tatmaları ve çevrecilik anlayışını ve yeşil alan kültürünün gelişmesini sağlamak.


Sizi toprakla buluşturacağımız Hobi Bahçeleri Projemizde 250 kişinin faydalanabileceği 36 metre karelik alanlardan oluşan bir sistem tasarladık. Proje içerisinde ayrıca sosyal mekânlar ve açık otopark da yer alacak” dedi.



Maraş Gündem


Geri Dön