18 / 05 / 2024

Kırşehir Kongre Merkezi yapılacak mı

Kırşehir Kongre Merkezi yapılacak mı

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu: “2016’da kongre merkezimizin temelini atacağız” Selahattin Ekicioğlu, 2015 yılını faal bir şekilde geçirdiklerini bildirdi.

TOKİ Kırşehir 496 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2. Etap 496 Konut ile 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

TOKİ Kırşehir Kındam 258 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir Kındam'a konut ve ticaret merkezi!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir 258 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağ 127 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli,Çiçekdağ İlçesi 127 Adet Konut , 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağ 127 konut ihalesi 25 Temmuz'da!

Kırşehir İli,Çiçekdağ İlçesi 127 Adet Konut , 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Temmuz 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

Kırşehir TOKİ 122 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Kırşehir'e 122 konut!

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 tarımköy konut ihalesi 21 Ağustos'ta!

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 adet tarımköy konutu, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaat ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak.

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi bugün!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün ihale edilecek..

Kırşehir Kongre Merkezi yapılacak mı Haberi

Kırşehir Kongre Merkezi yapılacak mı

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Selahattin Ekicioğlu 2015 yılı sanayi odasının çalışmalarını değerlendirerek 2016 yılında yapacakları çalışmalardan bahsetti. Sosyal sorumluluk projeleri konusunda birçok faaliyet gösterdiklerini ifade eden Başkan Ekicioğlu, ''2015 yılının 1.ayından başlayarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Meclis Üyeleri’ne bilgilendirme ve eğitim seminerleri düzenledik. Berlin, Paris, Londra'nın standartlarında odamız üyelerine hizmet veriyor. 2013 yılında aldığımız kararı 2015 yılında faaliyete geçirdik. 2015 yılında sosyal sorumluluklarımızın içinde Almanya Belediyesi ile Kırşehir Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı. Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası bu derneğin kurucu üyelerinden. Almanya Remscheid Kırşehirliler Derneği'ni kurduk. Kırşehir'de de Kırşehir Belediyesi, Kent Konseyi ve Ticaret ve Sanayi Odamızın katılımıyla Dostluk Derneği’ni kurduk. Üyelerimize yurtdışı fuarları ve yurtiçi fuarlarına iş adamlarının ufkunun açılması için Çek...