23 / 05 / 2024

Kırşehir piknik alanı

Kırşehir piknik alanı

Kırşehir Belediyesi, aynı anda 650 kişinin piknik yapabileceği Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı Projesini hayata geçiyor.

Ucuz arsa bakanlar dikkat! Kırşehir'de 32 adet taşınmaz satışa çıkarıldı!

Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı Mahallesi/ Körpınar Mevkii'nde yer alan 32 adet gayrimenkulün satışını yapacağını ilan etti. 

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Kırşehir Kındam TOKİ kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konutun kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Kındam başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Kırşehir Kındam TOKİ başvuruları başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Kındam başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor. 

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırşehir'de 21 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Kırşehir Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kırşehir Mucur'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kırşehir İli, Mucur ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam Mahallesi projesinde yer alan 49 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırşehir piknik alanı Haberi

Kırşehir piknik alanı

Başlatılan ve yapımı devam eden proje alanlarında incelmelerde bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yapılan projelerin doğal alan yapısına müdahale edilmeden hazırlandığını söyledi. Proje alanlarını inceledikten sonra açıklamada bulunan Belediye Başkanı Bahçeci, “650 kişinin aynı anda bir arada bulunabileceği ve piknik yapabileceği alanı en kısa zamanda Kırşehirlilerin hizmetine açacağız.” dedi. Yaptıkları projelerle Kırşehir’i sosyal ve kültürel alanda da kalkındıracaklarını kaydeden Başkan Yaşar Bahçeci, “Doğal yapısına müdahale etmeden tasarladığımız projemizde daha konforlu bir piknik alanı, seyir terasları, basket sahası, Oyun grupları, kafeterya, köprüler, idari binalar, büfeler, satış birimleri ve belki de en önemlisi çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak için planladığımız evcil hayvan parkı, seyir kuleleri, eğitim alanları yer alıyor. Projemizde ayrıca onlarca çeşit kuşun bir arada yaşayacağı bir kuş bahçesi de olacak.”...