18 / 05 / 2024

Kırşehirde piknik alanı

Kırşehirde piknik alanı

Kırşehir Belediyesi, aynı anda 650 kişinin piknik yapabileceği Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı Projesini hayata geçiyor.

Kırıkkale'de 8.917 metrekarelik akaryakıt alanı satılıyor! İşte fiyatı...

Kırıkkale ili Delice Belediye Başkanlığı, Kırıkkale ili, Delice ilçesi, Aktepe Mahallesi'nde yer alan 8.917 metrekarelik akaryakıt ve bakım istasyonu ile LPG tesis alanı imarlı arsayı satıyor. İşte fiyatı... 

Kırşehir Mucur'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kırşehir İli, Mucur ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırıkkkale Merkez için riskli alan kararı!

Kırıkkale ili, Merkez ilçesi, Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Mısır'da gayrimenkul alan yabancıya vatandaşlık yasa tasarısı onaylandı!

Mısır'da gayrimenkul alan yabancılara vatandaşlık hakkı verilmesini öngören tasarı parlamentoda onaylanarak yasalaştı...

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap başvuru tarihleri!

Kırıkkale Keskin 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 39 adet konut satışa çıkıyor.

ÖİB Ağrı'da 30 alanı özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ağrı'da 30 alan özelleştiriliyor. İhaleler için 8, 15 ve 22 Eylül tarihlerine kadar teklif verilebiliyor..

Halkalı Çamlık Piknik Alanı'na bisiklet yolu!

Küçükçekmece’nin gözde piknik alanlarından biri olan Halkalı Çamlık Piknik Alanı yeni yüzüne kavuştu...

Kırşehir Merkez'de 8 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi'nde yer alan 8 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor..

Kırşehirli çift samandan ev yaptı!

Kırşehir'de yaşayan görsel sanatlar öğretmeni olan Özgür ve Esin Ekinci çifti, doğal bir hayat yaşama hayaliyle saman balyaları ve çamurdan natürel ev yaptı. Saman ev yaklaşık 60 metrekare alan üzerine yapıldı.

Kırıkkale Delice'deki 300 yıllık cami restorasyon bekliyor!

Kırıkkale'nin Delice ilçesinin Çerikli kasabasındaki 300 yıllık cami restorasyon bekliyor. Cami 2010 yılında Kültür Bakanlığı tarafından tescillenmiş ve sit alanı olarak ilan edilmişti.

Ağaoğlu, Kırım'da inşaat ve enerji projelerine talip!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

Kırşehir'de Örnek İmar Uygulamaları toplantısı yapıldı!

Kırşehir'in de dahil olduğu KOP Bölgesi'nde Eylem Planı kapsamında yer alan "GAP ve KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları" projesinin toplantısı yapıldı.

Niğde Tepeköy'deki Kör Ana Anıt Mezarı TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köyde bulunan ve 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edilen Kör Ana Anıt Mezarı'nın korunmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırşehirde piknik alanı Haberi

Kırşehirde piknik alanı

Başlatılan ve yapımı devam eden proje alanlarında incelmelerde bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yapılan projelerin doğal alan yapısına müdahale edilmeden hazırlandığını söyledi. Proje alanlarını inceledikten sonra açıklamada bulunan Belediye Başkanı Bahçeci, “650 kişinin aynı anda bir arada bulunabileceği ve piknik yapabileceği alanı en kısa zamanda Kırşehirlilerin hizmetine açacağız.” dedi. Yaptıkları projelerle Kırşehir’i sosyal ve kültürel alanda da kalkındıracaklarını kaydeden Başkan Yaşar Bahçeci, “Doğal yapısına müdahale etmeden tasarladığımız projemizde daha konforlu bir piknik alanı, seyir terasları, basket sahası, Oyun grupları, kafeterya, köprüler, idari binalar, büfeler, satış birimleri ve belki de en önemlisi çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak için planladığımız evcil hayvan parkı, seyir kuleleri, eğitim alanları yer alıyor. Projemizde ayrıca onlarca çeşit kuşun bir arada yaşayacağı bir kuş bahçesi de olacak.”...