21 / 05 / 2024

kırşehire gelen mülteciler

kırşehire gelen mülteciler

Kırşehir’e gelen mültecilerin barınma sorunlarının çözümü için komisyon oluşturulurken, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, ayrım gözetmeksizin Kırşehir’e gelen mültecilerin sorunlarının çözümü için çalışma yapıldığını söyledi.

Binaların zemin katlarından kırılarak göçmesi nasıl engellenir? İnşaat Yüksek Mühendisi tek tek açıkladı!

Prof. Dr. İnş. Yük. Müh. Necdet Torunbalcı, X sosyal medya hesabından, binaların zemin katlarından kırılarak göçmesinin nasıl engelleneceğini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...  

Marmara 3.1 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük depremin öncüsü mü? SON DAKİKA!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da dün akşam meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki bu deprem, beklenen büyük depremin öncüsü mü? İşte detaylar...

Yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

Akzirve Satış Müdürü Hakan Sabbağ, son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya konut satışıyla ilgili yaptığı açıklamada, ocak-mart döneminde 14 bin 344 adetle tüm zamanların ilk çeyrek rekoru kırıldığını dile getirdi.

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikasının 4.kupon kâr payı oranı yüzde 4,8675!

Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 4.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 4,8675 olarak kesinleştirildi.

TOKİ Kırşehir Kındam 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kırşehir Kındam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kırşehir Kındam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Kırşehir Kındam 2019 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Kırşehir Kındam 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 ödemeleri nasıl? İşte TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallerinden olan Kürüm Mahallesine hayata geçirdiği sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdi.

2018'de de konut satış rekoru kırılır mı?

2017 yılında Türkiye genelinde toplam 1 milyon 409 bin 314 konut satıldı ve tüm zamanların rekoru kırıldı. 2018 yılının ilk 11 aylık döneminde ise 1 milyon 238 bin 553 adet konut satıldı. Henüz Aralık ayı konut satış rakamları açıklamadı. Gözler 16 Ocak'a çevrildi...

Kırıkkale'ye sanayi sitesi müjdesi!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sanayi esnafına beklenen müjdeyi verdi. 

Rusya Kırım’da askeri havalimanı inşa etti!

Rusya askerleri Kırım’da askeri yatırımlara devam ediyor. Rusya, Ukrayna ile arasında krize neden olan Kırım’da askeri havalimanı inşa etti.

Kırımlı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırımlı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kırımlı tarafından kuruldu.

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kürüm Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesisin inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Katılım Varlık Kiralama 1,8 milyonluk kâr payı ödedi!

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikasının 1.kupon dönemine ilişkin 1 milyon 827 bin 515,6-TL'lik kâr payı ödemesini yaptı.

kırşehire gelen mülteciler Haberi

kırşehire gelen mülteciler

Kırşehir’e gelen mültecilerin barınma sorunlarının çözümü için komisyon oluşturulurken, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, ayrım gözetmeksizin Kırşehir’e gelen mültecilerin sorunlarının çözümü için çalışma yapıldığını söyledi.

Vali Şentürk, “Hiçbir ayrım yapılmadan mültecilerin iaşe ve barınma sorunlarının çözüme kavuşturulması adına gerekli olan çalışmalar yapılmaktadır” dedi.

Vali Necati Şentürk 217 kişinin Kırşehir’e geldiğini anlattığı açıklamasında, “Hızlı bir gelişme oldu. Edirne’de mülteci konumunda bulunan ve yurt dışına çıkışı deneyen ama yasal sebepler nedeni ile yurt dışına çıkışlarına izin verilmeyen 16 bin civarında mültecinin Türkiye’de dağıtımı yapıldı. Kırşehir’e de 216 kişi dört otobüsle geldi. Bir süre konaklaması planlandı” diye konuştu.


“EŞLERİ, ÇOCUKLARI VE HASTA OLANLARI VAR”

Kırşehir’e gelen mültecilerin her türlü sorunları ile ilgilenildiğini anlatan Vali Şentürk, “Kısa süreli de olsa aile hayatlarını devam ettirmeleri için Kırşehir’e gelen mültecilerin...