29 / 04 / 2024

kış turizm fuarı

kış turizm fuarı

Türkiye'nin ilk kış turizm fuarı 1-4 Kasım arasında Kayseri'de düzenlenecek

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

Su Yatçılık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Su Yatçılık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Turusan Bağcı Yönetim Kurulu Başkanlığında 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekir Karagül tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Sivas Sokak'ta kuruldu.

Cankat Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankat Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikri Toker tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Öğütlüçeşme Caddesi'nde kuruldu.

Nasu Havacılık Turizm İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nasu Havacılık Turizm İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nihat Çimen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Murat Bayraktar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi, 3004 Caddesi'nde açıldı.

Alo Havacılık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alo Havacılık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fikret Koşar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Bavaria Sağlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bavaria Sağlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Çağlar Batman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zeynep Zaralı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

Fİ Group Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fİ Group Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi, İlker Topuz ve Ferhat Görgün ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Elmar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif İnce tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Kağıthane, Yeşilce Mahallesi'nde kuruldu.

Seyfet Yatçılık Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyfet Yatçılık Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyfet Taştan tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Beykoz, Anadolu Hisarı Mahallesi, Körfez Caddesi'nde kuruldu.

ATF Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ATF Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Meytalman tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim 'de İstanbul, Ataşehir, Mevlana Mahallesi, Mine Sokak 'ta kuruldu.

kış turizm fuarı Haberi

kış turizm fuarı

Kayseri Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyes AŞ ve Show Expo Fuarcılık ile organize ettikleri ''Kış Turizmi ve Turizm Yatırımları Fuarı''nın 1-4 Kasım arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirileceğini belirtti. 

     Türkiye'de projelendirilen 15 kayak merkeziyle toplam 46 kayak merkezi oluştuğunu dile getiren Cıngı, kış turizminin ülkede ciddi bir turizm dalı haline geldiğini ifade etti. 

     Fuarın Türkiye'deki kış turizmine büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Cıngı, ''Bu fuarda, yerli ve yabancı telesiyej ve teleferik üreticilerini, kayak ve snowboard markalarını, kayak tekstili ve ayakkabı firmalarını, ithalatçıları, temsilcileri, kış ve dağ otellerini, dağcılık ekipmanları üreticilerini, doğa sporları malzemesi satanları ve sektördeki sivil toplum organlarını bir araya getirmeyi planlıyoruz'' diye konuştu. 

     Bir ilk olmasından...