02 / 05 / 2024

kış turizmi nerede yapılır

kış turizmi nerede yapılır

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ( DOKA ), bölgede farklı alternatiflerin oluşturulması ve kış turizminin canlandırılması çalışmaları kapsamında Ordu'dan Artvin'e kadar " Kış Turizm Koridoru " oluşturacak.

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan ve Murat Seheryıldızı ortaklığında kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Emin Çelik tarafından kuruldu.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!

Beyaz eşyalarda en büyük indirimler nerede? 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sezon kampanyalarına göre beyaz eşyalarda en büyük indirimlerin nerede olduğuna baktık. İşte kampanyalı beyaz eşyalar ve fiyatları...

Beko bulaşık makineleri ne kadar? En ucuz Beko bulaşık makinesi nerede? İşte, 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Beko’da ayın ürünü, Beko BM 5045 Bulaşık makinesi oldu. Herkes tarafından çok sevilen bulaşık makinesi, şimdi en uygun fiyatıyla haberimizde sizi bekliyor. Sizde en ucuz Beko çamaşır makinesi nerede diye arıyorsanız, işte Beko 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

En ucuz Arçelik bulaşık makinesi nerede satılıyor? Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kullanan herkesin memnun kaldığı Arçelik 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. En uygun nerede satılıyor, en ucuz ArçeliK 6144 bulaşık makinesini nereden alabilirim diye soruyorsanız, haberimizi mutlaka okuyun. İşte, Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

kış turizmi nerede yapılır Haberi

kış turizmi nerede yapılır

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), bölgede kış turizminin geliştirilmesine yönelik projeler kapsamında, Ordu'dan Artvin'e kadar "kış turizm koridoru" kurma çalışmalarını hayata geçiriyor.


Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelen Doğu Karadeniz, doğal güzellikleri ve sunduğu tarihi, kültürel ve sportif aktiviteleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor. 


Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Doğu Karadeniz, bölgede farklı alternatiflerin oluşturulması ve kış turizminin canlandırılması çalışmaları kapsamında, 2 milyar liralık harcama öngörülerek hayata geçirilecek projeyle, turizmde 12 ay önemli bir merkez haline gelecek.


Ziyaretçilerine doğa turizmine yönelik pek çok alternatif de sunan Doğu Karadeniz, oluşturulacak "kış turizm koridoru" ile Ordu'dan Artvin'e kadar rahatlıkla gezilebilecek.


DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz'i ziyaret eden yerli ve yabancı turist...