06 / 05 / 2024

kışadası

kışadası

Kusadası bu sezon 700 bin turist bekliyor Kruvaziyer turizminde izmir ile Kusadası arasında yaşanan rekabet 2014'te de büyük çekişmeye sahne olacak. Güngör, "10 yıl içinde Akdeniz'in en büyüğü olacağız" dedi.

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Kuşadası Körfezi’nde 4.4 büyüklüğünde deprem!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah saat 08.26'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 kilometre olarak belirtildi.

Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan resmi verilere göre bugün saat 07:25'te Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

Larry Ellison, 300 milyon dolarlık adasında yeni şehir kuracak!

Dünyanın Microsoft'tan sonraki en büyük ikinci yazılım şirketi olan Oracle'ın kurucularından milyarder Larry Ellison, atın aldığı adada hayallerini hayata geçirebilirse dünyada bir ilki başaracak.

Kuşadası Belediyesi balıkçıların kira ödemelerini erteleyecek!

Aydın Kuşadası Belediyesi, balıkçı esnafın kira borçlarını erteleme gecikme faizlerini silme kararı aldı. 

Kuşadası Körfezi'ne dikkat! Gerilim arttı!

Doç. Dr. Toker, "Batıdaki stres transferi Ege Denizi açıklarına doğru yırtılarak ilerlemekte fakat doğuda Kuşadası Körfezi'nin orda bu stresin boşalmadığını, orda gerilimin artığını görüyoruz" dedi.

kışadası Haberi

kışadası

Kuşadası bu sezon 700 bin turist bekliyor Kruvaziyer turizminde izmir ile Kusadası arasında yaşanan rekabet 2014'te de büyük çekişmeye sahne olacak. Kusadası Limanı Ege Ports Genel Müdürü Güngör, "Önümüzdeki 10 yıl içinde Akdeniz'in en büyüğü olacağız" dedi. 


GECEN sezon ,434 gemiyle gelelerinin boyunu uzatarak kapasitelen 582 bin 360 turisti ağırla- sini arttıran, ayrıca ayak bastı ücretyan Kuşadası Limanı'na lerinde indirime giden Kuşadası li2014'te 510 gemi ile 620 bin tu- manı avantajlı konuma geldi. Efes rist bekleniyor. Türkiye 'nin en ve Meryem Ana'ya en yakın liman önemli kruvaziyer limanı olan Ku- olma avantajım da kullanan Kuşaşadası Limanı'm işleten Ege Ports dası Limanı'na İzmir İLimani'ndan firmasının Genel Müdürü Aziz Gün- kaymalar başladı. Bunun son örneği gör, 443 geminin kesin rezervasyo ise geçen...