16 / 05 / 2024

kışla projesi

kışla projesi

Geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başlanan yayalaştırma projesi ile birlikte 57 yıldır Taksim'e cami, garaj gibi bir çok proje yapılmak isteniyor...

TOKİ Osmaniye Toprakkale Kışla 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Osmaniye Toprakkale Kışla 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi mecliste!

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında kuralı olarak satışa sunulan 412 konutun yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri 20 Mart - 4 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları!

412 adet daireden meydana gelen TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde kura heyecanı sürüyor. TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları henüz açıklanmadı.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla kura sonucu tam liste!

412 adet daireden meydana gelen TOKİ tarafından inşa edilen Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde kura heyecanı başladı. TOKİ Adana Yüreğir Kışla kura sonucu tam liste henüz açıklanmadı

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın!

412 konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona erdi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında toplamda 412 adet konut bulunuyor. Peki, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası 2017!

412 adet daireden meydana gelen Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kuralı olarak satılacak. İşte, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası 2017...

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi'nde konut teslimleri sona eriyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde konut teslimleri bugün sona eriyor. TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi projesinde 269 konut bulunuyor.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi'nde konut teslimleri bugün başlıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde konut teslimleri bugün başlıyor. Projede toplamda 269 adet konut bulunuyor.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Körfez Projesi'nin zor noktası aşıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, askıya çıkan Körfez Projesi ÇED raporuyla ilgili yaptığı değerlendirmede ise projenin geçmişinin 10 yıla dayandığını söyledi. Kocaoğlu işin zor noktasının aşıldığını belirtti.

Adana Seyhan Büyük Sanayi projesi için düğmeye basıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Adana Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle oluşturulan, Adana Seyhan Büyük Sanayi Projesi için düğmeye basıldı.

Gezi Parkı'na Topçu Kışlası projesi yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı tartışmalarının fitilini yeniden ateşledi. Erdoğan, 2013 yılında cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal ayaklanmasına neden olan Gezi Parkı’na yapılması planlanan Topçu Kışlası Projesi ile ilgili konuştu.

kışla projesi Haberi

kışla projesi
Taksim Meydan'ı yıllardır gerçekleştirilemeyen bir çok projenin içerisinde yer alıyor.1955 yılında Balkanlardaki en farklı süs havuzu projesi, 1986'da dev akvaryum projeleri ile gündemde olan Taksim, şu sıralar kışlada buz pisti projesi ile anılıyor.


1955 yılının Ocak ayında Balkanların ve yakın şarkın en büyük garajının hazırlıklarına başlandığı söylenmişti. Bundan bir kaç ay sobnra ise büyüklük itibariyle Balkanlar'da emsalsiz olacak bir süs havuzu yapılacağının haberi verilmişti. Geceleri renkli ışıklarla aydınlatılıp etrafı çiçeklerle  süsleneceği söylenen proje için, Sular İdaresi Müdürlüğü'nün 150 metreküp su alacak havuz için su tahsis edemeyeceği belirtilmişti. Taksim'de ışıklı reklam kuleleri inşa edileceği bilgisi yine 1955 yılında ortaya atılmıştı.


1964'te Taksim'e elips şeklinde, içinde 100 dükkanın bulunacağı söylenen çarşının Viyana'daki yeraltı çarşısının benzeri olacağı duyurulmuştu. Bununla birlikte Taksim Gezi Parkı'nın alt tarafına...