28 / 08 / 2024

KİTlere ait araziler

KİTlere ait araziler

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, KİT'lere ait arazilere ilişkin soru önergesi hazırlayarak, sorusunu Başbakan Yıldırım'a iletti..

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de Çanakkale'de satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsa ve arazilerin satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan Ankara, Bolu ve Denizli'de satılık arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Bolu ve Denizli'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor.

İki ilde satılık arsa ve araziler! 16 taksit fırsatıyla!

Samsun ve Aydın'da yer alan arsa ile araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Temmuz ve 11 Temmuz'da yapılacak. 

İki şehirde satılık arsa ve araziler! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Konya'da yer alan 12 arsa ile arazi satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

İzmir Urla'daki dev arazi için teklifler havada uçuştu! Hazineye ait arazi için 2,6 milyarlık teklif!

İzmir’in yıldızı parlayan turistik ilçeleri arasında yer alan Urla’da denize sıfır Maliye Hazine’e ait parsellerin pazarlık görüşmeleri tamamlandı. Toplamda 23 teklif verilen arazi için en yüksek teklif Gamador İnşaat'tan geldi.

1941 yılında Florya plajı belediyeye ait olan köşk ve dükkanlarla beraber kiralanacakmış!

1941 yılında Florya plajının kiralanma konusu gündeme gelmiş. İmar müdürlüğünde yapılan toplantı ve değerlendirmeler sonucunda Florya plajının belediyeye ait olan köşk ve dükkanlarla beraber kiraya verilmesine karar verilmiş. 

Belediyelerden Haziran fırsatı! İki şehirde satılık arsa ve araziler! 

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan ve Yalova'da yer alan arsaların satış ihalesi 5 Haziran 2024 tarihinde yapılacak.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Arazi satışında rekor kırıldı! 

Hazine'ye ait arsalar, araziler, tarım alanları ve 2B'lerin satışına hız verilirken bir taraftan da kamuya ait konutlar elden çıkartılıyor. Paylaşılan detaylara göre geçtiğimiz sene toprak satışında adet ve gelir bazında rekor kırılmıştı.

Milli Emlak'tan 4 ilde KDV'den muaf satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 şehirde yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf olmasıyla da yatırımcıların dikkatini çekiyor. İşte o ihale ilanları..

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar kime ait?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Cumhurbaşkanı eski danışmanı Sabahattin İsmail, Kıbrıs'ta yabancılara satılan toprakların kime ait olduğuna ilişkin soruları yanıtladı. İsmail, "Bu gidişin önü alınmazsa önümüzdeki 10 yıl içinde KKTC'nin sessiz işgali tamamlanacak" dedi.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de 8 taksitle satılık arsa ve araziler!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan iki arazi ve bir arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Ata GYO 2021'de ne kadar satış yaptı?

Ata GYO, 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 ait gelir tablosunu paylaştı. Buna göre, şirket 31 Aralık 2021 itibarıyla 4 milyon 495 bin 59 TL'lik brüt satış gerçekleştirdi. 

KİTlere ait araziler Haberi

KİTlere ait araziler


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, KİT'lere ait arazilere ilişkin soru önergesi hazırladı.


Sorusunun Başbakan Yıldırım tarafından cevaplandırılmasını talep eden Gürer aşağıdaki soruyu sordu.


"TEKEL ve diğer KİT'lerden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına özelleştirme yüksek kurulu kararı ile bedelsiz olarak devredilen araziler var...