04 / 05 / 2024

Kıvanç Arif Kıvanç

Kıvanç Arif Kıvanç

SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kıvanç Arif Kıvanç tarafından 750 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Anafartalar Caddesi'nde kuruldu.

Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın temeli atıldı!

Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın modernize edilmesini sağlayacak projenin temeli atıldı. 70 milyon TL’lik yatırım yapılacak projeyle, Türkiye-İran arasındaki ticaret canlanacak

Van Gölü kıyısına 3 milyon TL'lik tesis inşa edildi!

Mimar Tuba Dede ve iç mimar kardeşi Didem, Van Gölü kıyısına "rekreasyon ve doğa sporları alanı" yapmak üzere hazırladıkları projeyi bir süre önce TKDK'ya sundu.

Van halkından Hakkari'de yıkılan evlere destek!

Sokağa çıkma yasakları kapsamında Hakkari'nin Nusaybin, Cizre, Gever ve Sur İlçeleri'nde yıkılan evler yeniden inşa edilmeye çalışıyor. Rojava Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi Behice Abi, “Van halkı isterse kışa kadar Yüksekova halkının ev malzemelerini hepsini temin eder.'' dedi.

Van Kara Yusuf Paşa Camii kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor!

Van'ın Erçiş ilçesinde kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm birinci etap çalışmalarına eski Kara Yusuf Paşa Camisi'nin yıkımıyla sürdürülüyor.

Van'da kiralık konut fiyatları arttı!

REIDIN Emlak Endeksi verilerine göre geçen ayın kiralık konut fiyatları en çok artan üçüncü şehir Van oldu. Uzmanlara göre terörden kaçan halkın Van’a taşınmasından dolayı bölgede kiralık konut fiyatları arttı.

Van'da hasarlı binalar yıkılmayı bekliyor!

Van'da 23 Ekim ve 9 Kasım’da meydana gelen depremlerde 32 bina yıkılırken, çok sayıda bina da hasar görmüştü. Hasar gören binaların bazıları yıktırılırken, yıktırılmayan binalarda tehlike saçıyor.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

Kıvanç Tatlıtuğ Los Angeles'tan ev aldı!

Hollywood hayali, Kıvanç Tatlıtuğ'u ev sahibi yaptı. Amerikanlı yapımcılarla görüşmeler yapan ünlü oyuncu, Los Angeles'tan ev aldı. Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'le şimdilerde ABD'deki yeni evinde kalıyor.

Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ komşu oluyor!

19 Şubat’ta 2,5 yıldır beraberlik yaşadığı stil danışmanı Başak Dizer’le Paris’te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, Emirgan’a taşındı. 14 Mayıs’ta Cunda Adasında Sinem Kobal ile evlenecek Kenan İmirzalıoğlu'da Emirgan’a taşınacak.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Van’ın Erciş ilçesinde, TOKİ tarafından 44 hektar alan içerisinde yapılacak olan kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları eski Kara Yusuf Paşa Camisi’nin yıkımıyla start aldı.

Van Gürpınar'daki Osmanlı Köprüsü yeniden restore edilmeli!

Van'ın Gürpınar ilçesi Güzelsu Mahallesi'nde, 17'nci yüzyılda yaptırılan Osmanlı Dönemi'ne ait tarihi köprü, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Gürpınar Belediye Başkanı Zeki Yıldız, köprünün yeniden restore edilmesi gerektiğini belirtti.

Kıvanç Tatlıtuğ Bebek'te lüks yalı kiraladı!

Başak Dizer'le hazırlık yapmadan evlen evlenen Kıvanç Tatlıtuğ eşinin Nişantaşı'ndaki evine yerleşti. Orada rahat edemeyen oyuncu, Bebek'te yalı dairesi kiraladı.

Van Büyükşehir'den hizmet binası yıkım açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, eski hizmet binasının yıkımı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. İşte Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kamuoyuna yapılan o açıklama;

Kıvanç Arif Kıvanç Haberi

Kıvanç Arif Kıvanç

SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kıvanç Arif Kıvanç tarafından 750 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Anafartalar Caddesi'nde kuruldu.


SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Her türlü kaba ve ince inşaat malzemeleri alımını, satımını üretimini ithalatını ve ihracatını yapmak, bunları işleyerek çeşitli mamüller üreterek atölye ve tesisler kurmak. İnşaat malzeme ve makine ile bunların yedek parça ve aksesuarlarının alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi...