08 / 05 / 2024

Kıyı Denetim Komisyonu

Kıyı Denetim Komisyonu

Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Kaymakam Tanrıseven, "Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak" dedi.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Kadıköy'de inşaatta kurtarma operasyonu!

Kadıköy'de bir inşaata denetim için giden kontrolör Ercan Ortaç, yaklaşık 10 metre derinliğinde çukura düştü. Ortaç, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla kurtarıldı.

Kadıköy'de 794 binanın 223’ünde asbest tespit edildi!

Kadıköy Belediyesi ilçede asbest gibi tehlikeli atıkların bertarafı konusunda denetim ve uygulamalarını sürdürüyor. Çevre Müdürlüğü Çevre Denetim Birimleri yapılan denetimlerde yıkılacak 794 binanın 223’ünde asbest tespit etti.

Alanya'daki sahil işletmeleri dikkat!

Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Kaymakam Tanrıseven, "Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak" dedi.

Kadıköy'de inşaatlar denetim altında!

Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı yapı denetim ekipleri Kadıköy’ün her noktasında inşaatları denetliyor.Kentsel dönüşümün yoğun şekilde yaşandığı ilçede yıkımdan, hafriyata varana kadar inşaatlar denetimden geçiyor.

Giresun Keşap Fındıklı yeni kıyı kenar çizgisi onaylandı!

Giresun Valiliği Kıyı Kenar Çizgisi Tespit Komisyonu tarafından belirlenen Giresun Keşap İlçesi, Fındıklı Mahallesi yeni kıyı kenar çizgisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı...

Yapı denetim komisyonu kaç kişiden oluşur?

Yapı denetim işlerinden denetim komisyonu sorumlu oluyor. Yapı Denetim Komisyonu, konu ile ilgili olarak Bakanlık tarafından görevlendiriliyor. Peki, yapı denetim komisyonu kaç kişiden oluşur?

Kütahya Porsuk Barajı kıyı kenar çizgisi çalışması başladı!

3621 Sayılı Kıyı Kanunu ve Yönetmeliği kapsamında Porsuk Baraj Gölünün Kütahya sınırları içerisinde yer alan kısmı için kıyı kenar çizgisi tespit komisyonu çalışmaları başladı...

Kadıköy Belediyesi ile TMMOB arasında işbirliği protokolü!

Kadıköy Belediye Başkanlığı ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi arasında sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşma için yapılan; Sağlıklı Kentleşme ve Nitelikli Yapılaşma İçin Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü imzalandı.

Kadıköy Belediyesi Yapı Denetim Ekibi'nden inşaatlara denetim!

Aylık ortalama 700-1000 arasında inşaatın denetlendiği Kadıköy'de yapı denetim ekipleri Nisan ayında 700 inşaat denetledi. Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde bir süre önce Yapı Denetim Ekibi oluşturulmuştu..

Kadıköy'de inşaatlara yerinde denetim!

Aylık ortalama 700 - 1000 arasında inşaatın denetlendiği Kadıköy'de yapı denetim ekipleri Nisan ayında 700 inşaat denetledi. Kadıköy'de bir süre önce Yapı Denetim Ekibi oluşturulmuştu.

Kadıköy’de Nisan ayında 700 inşaat denetlendi!

Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde bir süre önce Yapı Denetim Ekibi oluşturulmuştu. Aylık ortalama 700-1000 arasında inşaatın denetlendiği Kadıköy’de yapı denetim ekipleri Nisan ayında 700 inşaat denetledi.

Eskişehir Yaşam Köyü Projesi'ne hibe desteği sağlanacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Projesi, Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nden hibe desteği alma hakkı kazandı ve Türkiye’de akıllı şehir oluşturulması konusunda önemli bir adım atıldı.

Kıyı Denetim Komisyonu Haberi

Kıyı Denetim Komisyonu

Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak” dedi.Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, AlanKıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak” dedi.ya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak” dedi.


Sahil işletmeleri dikkat! Yasal işlem başlatılacak

Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak” dedi.Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız...