03 / 05 / 2024

Kıyı Tasarım Projesi ne zaman tamamlanacak

Kıyı Tasarım Projesi ne zaman tamamlanacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi 'nin Kıyı Tasarım Projesi kapsamında başlayan çalışmalar tamamlandığında İzmir Cumhuriyet Meydanı ile Konak Pier arasındaki 700 metrelik bölüm yepyeni bir görünüme kavuşacak

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Sabrican Şahin, Mehmet Ulaş Karahan ve Mert Karaman ortaklığında kuruldu.

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Çalışkan tarafından kuruldu.

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Nazlı Tüfekçi tarafından kuruldu.

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Lia Design Studio Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lia Design Studio Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Leyla Nuriye İlman Yörür tarafından kuruldu.

Daba Mimarlık Yapı Tasarım Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daba Mimarlık Yapı Tasarım Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daba Mimarlık Yapı Tasarım Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Büyükçekmece'de yapıldı.

Planya İç Mimarlık Ve Tasarım Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Planya İç Mimarlık Ve Tasarım Hizmetler Limited Çekmeköy’de  250  bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demirci tarafından kuruldu.

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Mersin'de Kentsel Tasarım Projesi hayata geçiyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kenti güzelleştirmek adına “Kent Merkezi Kentsel Tasarım Projesi”ni başlatıyor. 

Bzc Mimarlık Yapı Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bzc Mimarlık Yapı Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Bozacı tarafından kuruldu.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Aralık Mimarlık Ve Tasarım Teknoloji İmalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aralık Mimarlık Ve Tasarım Teknoloji İmalat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Genç Arslan tarafından kuruldu.

Kıyı Tasarım Projesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Kıyı Tasarım Projesi ne zaman tamamlanacak


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kıyı Tasarım Projesi'ndeki ilk imalata önümüzdeki günlerde Pasaport'tan başlıyor. 90 gün sürecek çalışmalar, Cumhuriyet Meydanı ile Konak Pier arasındaki yaklaşık 700 metrelik bölümü yepyeni bir kimliğe kavuşturacak. Her iki taraftan eş zamanlı olarak başlayacak düzenlemede, 4 küçük meydan da yeni bir kimliğe büründürülecek. Pasaport'taki esnaf ve mülk sahipleriyle bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, projeyi hazırlayan teknik ekiple birlikte çalışmanın tüm detaylarını aktardı.


Bölgeye yeni ruh

Başkan Kocaoğlu, İzmirlilerin denizle bağının güçlendirilmesi için Mavişehir'den İnciraltı'na uzanan 40 kilometrelik kıyı şeridinin yeniden tasarlanmasını hedefleyen "İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi" çerçevesinde ilk büyük adımı attı. Önümüzdeki günlerde imalat çalışmalarının başlatılacağı Pasaport'taki esnaf ve mülk sahipleriyle bir araya gelen Başkan Kocaoğlu, projeyi hazırlayan teknik ekiple birlikte yapılacak çalışmanın tüm...