16 / 05 / 2024

Kıyıkent Evleri ne zaman teslim edilir

Kıyıkent Evleri ne zaman teslim edilir

Seyhan Belediyesi eski Başkanı Azim Öztürk’ün “ Bir yılda teslimat ” sloganıyla TOKİ tarafından yapımını gerçekleştirilen Kıyıkent Evleri’nin aylardır teslim edilmemesi hak sahiplerini huzursuz ediyor.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

Kıyı kanunu değişikliğiyle deniz kenarına iskele yapımı kısıtlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Kıyı Kanunu'nun Uygulanmasına Dair Yönetmelik'te yapılan değişiklikle kıyılarda güneşlenme, denize girme, sportif amaçlı rekreaktif iskelelerin yapımına standart getirildi. 

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 177'nci defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyindeki Necef (Negev) Çölü'nde yer alan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 179'uncu defa yıktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 177'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 177'nci defa yıktı.

FABAY Kızılada Evleri'nin temelleri atılıyor!

FABAY; 52. konut projesi FABAY Kızılada Evleri'ne başlıyor. Ön talebi toplanan projenin inşaatına başlanıyor.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 147'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 147'nci defa yıktı.

Kadıköy Sahrayıcedit 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi'ne bağlı Sahrayıcedit Mahallesi sınırları içerisinde kalan bazı parsellerin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı.. 

Teknik Yapı Uplife Kadıköy konut fiyatları ne kadar?

"Aradığın ev bu ev" sloganıyla basına tanıtılan Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesinde 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor..

Kadıköy Göztepe imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul'da Kadıköy İlçesi'ne bağlı Göztepe Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Antalya Korkuteli'ne köy konağı inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Korkuteli'ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi inşa edildi.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri ne zaman teslim?

Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri İstanbul Göztepe'de kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri ne zaman teslim?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Kıyıkent Evleri ne zaman teslim edilir Haberi

Kıyıkent Evleri ne zaman teslim edilir


Seyhan Belediyesi eski Başkanı Azim Öztürk’ün “Bir yılda teslimat” sloganıyla TOKİ tarafından yapımını gerçekleştirilen Kıyıkent Evleri’nin aylardır teslim edilmemesi hak sahiplerini huzursuz ediyor. Vatandaşlar, teslimatın bir an önce yapılmasını istiyor.


AYLARDIR TESLİMAT BEKLİYORLAR


Seyhan’ın Barış ve İsmetpaşa Mahallelerinde, Seyhan Belediyesi’nin TOKİ ile ortaklaşa gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Seyhan Kıyıkent evleri, inşaat tamamlanmasına karşın bir türlü hak sahiplerine teslim edilmiyor. Temeli 3 Ekim 2012 tarihinde dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımı ile atılan Seyhan Kıyıkent evlerinin inşaatı aylar önce tamamlandı. Ancak buna karşın teslimatların yapılmaması hak sahibi vatandaşları sıkıntıya soktu.


FİYATLAR YÜKSEK TESLİMAT YOK


Hak sahipleri konutların fiyatlarının çok yüksek olduğunu ancak oturulabilir ve ev sahibi olmak için büyük sıkıntılara gögüs gerdiklerini belirterek, konutlarının teslim edilmemesinin hayal kırıklığını yaşadıklarını...