03 / 05 / 2024

kızılay çay yolu metro hattı

kızılay çay yolu metro hattı

Kızılay - Çayyolu Metro Hattı açıldı. Kızılay - Çayyolu Metro Hattı' nın açılışı Başbakan Erdoğan'ın katıldığı törenle yapıldı. Törende konuşan Başbakan Erdoğan, ''Gündemimizde 29 kilometrelik Kızılay-Esenboğa Hattı projesi var'' dedi.

İhtiyaç sahiplerine müjde! Aile Bakanlığı ve Kızılay duyurdu! Hemen başvurana 3 bin TL para verilecek!

Türk Kızılayı, ihtiyaç sahibi ailelere iki ay süreyle aylık 3 bin TL yardım sağlayacak. Yardımdan faydalanmak için Kızılay'a başvuruda bulunmanız gerekmektedir. İşte başvuru için gereken ayrıntılar...

Kızılay Şubat ayı için memur alımına başladı! Hemen Kızılay’da KPSS’siz memur olun! İşte başvuru şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını açıkladı. Farklı alanlarda yapılacak olan alımlar için başvuru şartları da belli oldu. İşte detaylar!

Kızılay’dan öğrencilere büyük destek!  10 milyonluk yardım…

Kızılay, burs ya da eğitim materyalleri gibi farklı çözümlerle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Eğitime büyük pay ayıran Kızılay, sadece bu yıl 62 bin 700 öğrenciye 10 milyon 40 bin Türk Lirası tutarında eğitim yardımı verildi.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Türk Kızılayı Muş Hasköy'de çay bahçesi yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Muş ili, Hasköy ilçesinde kafeterya, çay bahçesi ve kazan dairesi binası anahtar teslim götürü bedel ile yaptırıyor...

Ordu Kızılelma-Çayıralan grup yolu asfalta kavuşuyor!

752 kilometre Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında Akkuş ilçesine 84 km sıcak asfalt yapacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmasına başladı.

Bursa Kızılay İş Merkezi’nin temeli atıldı!

Kızılay tarafından Karacabey ilçesine yapılacak olan 4 katlı iş merkezinin temeli törenle atıldı.Ayşe Erim tarafından 1975 yılında Kızılay’a bağışlanan arsaya yapılana olan 4 katlı iş merkezi 66, 95 ve 112 metrekarelik home ofislerden oluşacak.

Kızılay İzmir Caddesi'nde yürümenin imkânı yok!

Kızılay İzmir Caddesi’nin, 12 yıldır yenilenmeyi bekmeyen kaldırımları, iki ay önceki fiber internet çalışması sonrası patikaya döndü. Vatandaş duruma tepkili: “Şehrin göbeği köy yolu gibi”

İzmit Kızılay Parkı açıldı!

İzmit'in en büyük parklarından biri Sanayi mahallesinde açıldı. Kızılay adı verilen parkın açılışı için düzenlenen törene AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak katıldı...

Etiler'deki Kızılay arsasına otel izni çıktı!

Türkiye Kızılay Derneği'nin Etiler'deki 2.5 dönüm büyüklüğündeki arsasına otel izni verildı. 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arsanın bir kısmı kamuya bedelsiz olarak terk edilecek...

Türk Kızılayı İzmir'de öğrenci evi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü İzmir ili Buca ilçesinde 58 ada 26 parsele kayıtlı taşınmaz üzerine öğrenci evi inşaatı yaptıracak, ihale 26 Kasım 2013 tarihinde saat 14:30 'da gerçekleştirilecek.

Türk Kızılayı depreme karşı hazır!

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, ülkede yaşanabilecek olası depreme karşı hazır olduklarını belirterek, "Her türlü hazırlığımız var. Çadır stoklarımız yerinde " şeklinde konuştu...

Kızılay-Çayyolu ile Batıkent-Sincan metro hatları yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kızılay-Çayyolu ile Batıkent-Sincan hatlarını yıl sonuna kadar hizmete açacaklarını bildirdi. Yıldırım, Ankara metrolarının yapım süreci hakkında bilgi verdi...

kızılay çay yolu metro hattı Haberi

kızılay çay yolu metro hattı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Kütüphane yanında düzenlenen Kızılay-Çayyolu metrosu açılış töreninde konuştu.


Metronun her aşamasında emeği geçenlere teşekkür eden Erdoğan, firmaların da Ankaralıları bekletmemek için metroyu erken bitirdiklerini söyledi. 


Çayyolu'ndan metroya binenlerin 25-30 dakika içinde, trafiğe takılmadan, bir engelle karşılaşmadan Kızılay'a ulaşabileceğini kaydeden Erdoğan, hat üzerindeki 11 durağın 5'inde geniş otoparkların bulunduğunu, özel araçların bu otoparklara bırakılarak metronun kullanılabileceğini belirtti.


Batıkent-Sincan metrosunu da öngörülen zamandan önce tamamlayarak hizmete açtıklarını anlatan Erdoğan, Keçiören-Tandoğan metrosunun da bu yıl sonuna kadar tamamlanacağını, böylece söz verdikleri üç metro hattını da Ankara'ya kazandıracaklarını ifade etti.


"Raylı sistem uzunluğu 67,5 kilometreye çıkacak"


Ankara'da Batıkent-Sincan hattı devreye girene kadar 23,5 kilometre raylı sistemin hizmet verdiğini, Batıkent-Sincan hattı ile buna 15,5 kilometre daha eklendiğini anlatan Erdoğan,...