18 / 05 / 2024

Kızılırmak yangını samsun

Kızılırmak yangını samsun

Samsun’da 342 kuş türünün bulunduğu Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde 10 hektarlık alan yandı. Yangın nedeniyle bölgede kuş yavruları ve toprak altı sürüngenleri telef oldu...

Bankalarda faiz yarışı kızıştı! Bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı!

Bankalarda faiz yarışı giderek kızışırken, bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı. Peki mevduat faizlerinde yeni ay itibarıyla son durum ne? İşte banka banka mevduat faizleri Mart 2024...

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Milli Emlak o ildeki 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor! Arsa alacaklara müjde!

Samsun Kızılırmak Milli Emlak, Samsun ili Atakum ilçesi, Kurugökçe ve İncesu Mahallelerinde yer alan 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Başkent Ankara'da 4+1 satılık konut fırsatı! İhalesi 22 Eylül'de! Sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak-Karakusunlar mahallesinde yer alan 4 adet 4+1 konutu satıyor. İşte fiyatlar ve konutlarla ilgili merak edilen detaylar...

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar’da  500 TL  sermaye bedeli ile Aziz Umut Sırma tarafından kuruldu.

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Kızılırmak yangını samsun Haberi

Kızılırmak yangını samsun


Samsun’da 342 kuş türünün bulunduğu Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde 10 hektarlık alan yandı. Yangın nedeniyle bölgede kuş yavruları ve toprak altı sürüngenleri telef oldu.


Samsun’un 19 Mayıs ve Bafra ilçelerini kapsayan irili ufaklı gölleri, subasar ormanlarıyla 342 kuş türüne ve çok sayıda yaban hayatına ev sahipliği yapan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde dün akşam belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sazlık alanda başlayan yangın kısa sürede rüzgarında etkisiyle büyüdü.


Bölgeye 19 Mayıs ve Bafra ilçe belediyelerinden itfaiye araçları sevk edildi. Milli Parklar Samsun Şube Müdürlüğü’nden de ekipler bölgeye giderek yangına müdahale etmeye başladı. Belli noktalarda başlayan yangına, suların çekilmesiyle oluşan bataklıklar nedeniyle müdahale etmekte güçlük çekildi. 5-6 noktada sazlıklarda çıkan yangın dün sabah saat 06.00 sıralarında kontrol altına alındı.


Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ornitoloji...