11 / 05 / 2024

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat iletişim

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat iletişim

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Engin Kızıltaş tarafından kuruldu.

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Foxtons Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foxtons Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bedrettin Türk tarafından kuruldu.

Ydz Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydz Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Yıldız tarafından kuruldu.

Alpmir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpmir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Oruç Üzüm tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

Akser Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akser Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Özçelebidir ve Turgay Yüzükcü ortaklığında kuruldu.

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Özşahin tarafından kuruldu.

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Neşet Altın tarafından kuruldu.

Zarnaji Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zarnaji Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Moayad Zarnajı tarafından kuruldu.

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat iletişim Haberi

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat iletişim

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Engin Kızıltaş tarafından kuruldu.

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL 1- Çalısma konuları ile ilgili teknik yardım, bröve, lisans, marka ve diger maddi ve fikri hakları almak, bunları parça parça veya tamamen üçüncü kisilere devretmek veya baskalarına ait olanları devralmak, teknik bilgi anlasmaları yapmak. 2- Konusu ile ilgili mümessillikler ve distribütörlükler almak, vermek, yurt içinde ve dısında bayilikler kurmak, çesitli komisyon (gümrük komisyonculugu hariç) muameleleri yapmak, yurt içi ve yut dısında subeler açmak. 3- Sirket ihtiyaçları için her türlü tasınmaz mal ve gayrimenkulleri almak, ihtiyaç fazlasını satmak, isletmek, insa etmek veya kiralamak, sirkete ait gayrimenkuller üzerinde gerçek ve tüzel...