22 / 05 / 2024

Kızkalesi 3. Turizm Festivali başladı mı

Kızkalesi 3. Turizm Festivali başladı mı

Mersin’in önemli turizm merkezlerinden biri olan Kızkalesi ’nde turizm sezonu, plaj voleybolu, plaj hentbolu, yüzme yarışları, karate gösterileri, yelken yarışları ve muay thai gösterileriyle başladı

My Kıng Suit Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

My Kıng Suit Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kurt tarafından kuruldu.

Cege Mimarlık Mühendislik Taahhüt Danışmanlık Gıda Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cege Mimarlık Mühendislik Taahhüt Danışmanlık Gıda Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Gelener tarafından kuruldu.

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bora Yıleri ve Selçuk Gemici tarafından kuruldu.

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap TOKİ kura sonuçları 2020...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirlilerin yüzünü güldürmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Ocl İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ocl İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nazmi Öcal tarafından kuruldu.

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Akkuş ve Onur Çaça tarafından kuruldu. 

TBG Gayrimenkul Danışmanlık Temizlik ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TBG Gayrimenkul Danışmanlık Temizlik ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gulmira Urmonova ve Tahir Bulut tarafından kuruldu.

3BBB Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3BBB Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güler Polat tarafından kuruldu.

3BB Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3BB Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güler Polat tarafından kuruldu.

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi açıldı!

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Özbek Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbek Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbek tarafından kuruldu.

Kızkalesi 3. Turizm Festivali başladı mı Haberi

Kızkalesi 3. Turizm Festivali başladı mı


 Önemli turizm merkezlerinden Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi'nde turizm sezonu, "Kızkalesi 3. Turizm Festivali" ile açıldı.


Erdemli Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneğince düzenlenen festival, kortej yürüyüşü ve sahilde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle başladı.


Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, festivalin, Kızkalesi’nin uluslararası alanda tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi.


Türkiye’nin gelecekte imza atacağı turizm yatırım çalışmalarının merkezinin Mersin olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, "Mersin, sadece deniziyle değil kongre, spor ve sağlık turizmiyle de ön plana çıkan bir kenttir. Tüm dünya ülkelerinden ilimize gelen turistlere sunacak güzellikleriyle bunu sonuna kadar hak eden bir şehirdir Mersin" diye konuştu. 


Mersin’in bir büyükşehir olarak Türkiye’nin 2023 yılı hedeflerine değer katan ve katkı veren bir kent olduğuna dikkati çeken Güzeloğlu, şunları kaydetti:


"Mersin, tüm kalkınma dinamikleriyle, tarımdan...