17 / 06 / 2024

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği

Hava sıcaklığının 23 derece, deniz sıcaklığının ise 19 dereceyi bulduğu Erdemli ilçesi Kızkalesi'nde tatile gelen yerli ve yabancı turistler, denize girmenin ve kumsalda güneşlenmenin keyfini yaşadı.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te Imad Eddın Alayoubı tarafından kuruldu.

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Şirin Tulgay tarafından kuruldu.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aksu tarafından kuruldu.

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Ahmet Muhammed Küreli tarafından kuruldu.

Rayka Danışmanlık Ve Mimarlık Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayka Danışmanlık Ve Mimarlık Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 50  bin TL sermaye bedeli  ile Elif Melek Yazıcı Ekşioğlu, Masoumeh Tadbırıbejandı  ve Yunus Emre Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emine Erdem ve Hacı Bayrak ortaklığında kuruldu.

Klk Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Klk Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kalkavan tarafından kuruldu.

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Haberi

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği öncülüğünde, muhtar adayları, turizmciler ve vatandaşların da desteğiyle yeni sezon öncesi Kızkalesi sahilinde temizlik yapıldı.


Dernek Başkanı Hüseyin Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi esnaf ve turizmcilere moral olması açısından bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.


Bundan sonraki dönemlerde de sahilin temiz tutulması için temizlik aracı aldıklarını ve bu aktiviteyle aracı kullanmaya başladıklarını ifade eden Çalışkan, "Sahillerimizi, yıllardır belediye temizliyordu. Artık belde belediyesi kalktı. Belediye kalkmasa da eleman yokluğundan yeterli bakım yapılamıyordu. Sahil bizim, dünyada eşi benzeri olmayan deniz ortasındaki Kızkalesi de bizim. Geçmiş yıllara nazaran daha fazla turist çekmek için hem sahilimize hem de Kızkalesi Mahallesi'ne sahip çıkacağız. Temennimiz, tertemiz sahilimiz gibi yeni sezonun da güzel ve bol kazançlı geçmesi" diye konuştu.


Turizmci Mehmet Şirin Öztop...