28 / 04 / 2024

Kızkalesi turizm

Kızkalesi turizm

Mersin'in turizm merkezi Kızkalesi'nde yapılan yatırımlar sayesinde, kıyılardaki hareketlilik artık yılın 12 ayı devam edecek. Hüseyin Çalışkan: Kızkalesi'nin sezon dışında özellikle yabancı turistlerin gözdesi olduğunu söyledi.

Kızkalesi, son 10 yılın en kalabalık bayramını yaşadı!

Kızkalesi, son 10 yılın en kalabalık bayramını yaşadı. Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOP) Başkan Yardımcısı Kale: " Tüm işletmelerimiz yüzde 100 doluluk oranına ulaştı " dedi.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Caner Yılmaz ve Pınar Özdemir ortaklığında kuruldu.

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Umut Doğan tarafından kuruldu!

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  Hamid El-Horr tarafından kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te Imad Eddın Alayoubı tarafından kuruldu.

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ufuk Can Kalaycı tarafından kuruldu.

Ligarbatravel Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ligarbatravel Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de Ishak Karaga ve Ömer Faruk Özbek ortaklığında kuruldu.

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Turgut Yılmaz tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Didem Artık Tutaşer ve Görkem Volkan tarafından kuruldu.

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Şirin Tulgay tarafından kuruldu.

Kızkalesi turizm Haberi

Kızkalesi turizm

Yatak kapisitesi 34 bin Hüseyin Çalışkan Mersin'de son yıllarda turizm alanında çok büyük gelişmelerin yaşandığını vurgulayan Çalışkan şöyle dedi: "Bugün Mersin'de 34 binden fazla yatak var. Tarsus Kazanlı'da yapılacak olan 15 bin yataklı turizm yatırımı çok önemli katkılar getirecek. Bu bölgeye turizm yatırımları için verilen tahsislerin iptal edilmesi gündeme geldi. Bu konunun derhal çözüme kavuşmasını bekliyoruz". 

Tarihi, doğası ve deniziyle turizm açısından Akdeniz'in en önemli bölgelerinden biri olan Mersin, artık 12 ay turist ağırlamaya hazırlanıyor. Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, yapılan yatırımlar sayesinde beldede yılın 12 ayı denize girildiğini söyleyerek, "Mersin, Türkiye'de güneşti gün sayısı en fazla olan kent. Yatak sayısı hızla artan Kızkalesi'nde ise yılın her ayında denize girmek, kumsalda güneşlenmek mümkün " dedi. 


Tercih edilen yerlerden!

Ülkenin...