06 / 05 / 2024

Kk Rf Gayrimenkul adres

Kk Rf Gayrimenkul adres

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

Rf Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rf Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Wafa Fadel Ahmed Algraı tarafından kuruldu.

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi açıldı!

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Refia Banu Küçükköylü tarafından açıldı.

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Kk Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kk Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gözde Keskin ve Mecit Karaosman ortaklığında kuruldu.

Balıkesir Ayvalık'ta 8.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 40 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Kenan İmirzalıoğlu Küçükköy'den 1 milyon TL'ye ev aldı!

21 Mayıs'ta Sinem Kobal'la Ayvalık'ta evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu, bu bölgenin sevdalısı oldu. Cihangir ve Marmaris'te birçok gayrimenkulü bulunan ünlü oyuncu, Küçükköy'de 1 milyon liraya tarihi taş ev aldı.

Emlak Konut GYO'dan Küçükköy Projesi açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Satış Toplam Geliriyle ilgili KAP'a bildirimde bulundu.

Miyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Sarı, Ömer Asım Unur, Halil Güler, Nejla Büyükkömürcü, Mustafa Edip Kaya, Ender Şalış tarafından 24 Mart'ta kuruldu.

İstanbul'da dükkânı olan 2014’te büyük kâr etti!

hurriyetemlak.com Emlak Endeksi'nden alınan verilere göre İstanbul'da ticari gayrimenkul fiyatları son bir yılda yüzde 42'ye varan artış yaşadı. 2014 yılında Dükkân sahiplerinin yüzü güldü...

En kârlı gayrimenkul yatırımı dükkan! İşte nedeni...

Gayrimenkul uzmanı Murat Öztürk, en karlı, gelir getirici yatırımın dükkân olduğunu söyleyerek, yatırım amaçlı dükkan almak isteyenlerin nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda bilgi verdi.

Emlak Konut GYO A.Ş Küçükköy arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Küçükköy arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi paylaşımı değerleme raporunu yayınladı.

Kk Rf Gayrimenkul adres Haberi

Kk Rf Gayrimenkul adres

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi konusu:
1.Turizm ve/veya mesken ve/veya işyeri amaçlı arazi, ev, bina, devre mülk, turistik tesis, otel, motel, tatil köyü, kamping, pansiyon, lokanta, kafeterya, bar, sauna, yüzme havuzu, konaklama ve dinlenme yerleri, spor tesisleri gibi her nev'i gayrimenkulu satın almak, inşa etmek, restore etmek, tadil etmek, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, devretmek, satmak. 2.İştigal konusu gayrimenkullerin inşa, imal, tefriş ve işletilmesi ile ilgili her nevi malzemelerin imalı, tasarımı, iç ve dış dekorasyonu, ithali, iç ve dış alım satımı ve pazarlamasını yapmak, şirket konusu ile ilgili her türlü ihracat, ithalat...