15 / 05 / 2024

kktc galatasaray arazisi

kktc galatasaray arazisi

KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu kendilerinden önceki hükümet tarafından Galatasaray Spor Kulübü’ne verilen arazinin tahsisinin iptal edildiğini, tarım arazisi olan bu arazi üzerine yatırım yapmanın zaten mümkün olmadığını söyledi...

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Galatasaray'da Florya zirvesi!

Florya Metin Oktay Tesisleri arazisi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Emlak Konut’a 120 milyon TL önerdi. Bankalarla da masaya oturmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim yapılandırma ile faizlerden kurtulmayı planlıyor.

Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi'ni Galatasaraylılara anlattı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’da Galatasaray arazisi üzerinde projelendirilen Düşler Vadisi ile ilgili Gelenekler İftar Yemeği'ne katılanlara sunum yaptı. 

Galatasaray tesisi için Kemerburgaz’a imar onayı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kemerburgaz’daki 12,6 hektarlık ormanlık arazisi imara açıldı. İmara açılan alana Galatasaray Spor Kulübü için de tesis yapılacak.

Galatasaray Florya arazisi Öz Er-Ka İnşaat'ın oldu!

Emlak Konut GYO tarafından bugün ihaleye çıkarılan Galatasaray Florya arazisinin kazananı Öz Er-Ka İnşaat oldu. Şirket ihaleyi 832 milyon 500 bin TL teklifle kazandı...

Galatasaray Florya arazisi yarın satışta!

Galatasaray Spor Kulübü’nün Florya'daki arsası için düzenlenecek olan ihalenin ilk oturumu yarın yapılacak.

Galatasaray Florya arazisinin imar planı askıya çıktı!

Galatasaray Florya arazisi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hazırlanan imar planı değişikliği onaylanarak askıya çıktı..

Galatasaray Florya arazisi 5 Nisan'da satışta!

Emlak Konut GYO, Galatasaray'ın Florya'daki toplam 63 bin 230 metrekare arsa, 55 bin 98 metrekare inşaat alanına sahip arazisini 5 Nisan'da satışa çıkarıyor...

Galatasaray Florya arazisinin ihalesi gelecek ay yapılacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gelecek ay Florya arazisi için ihaleye çıkılacağını ifade etti.

İstanbul’un en büyük arazisi satışa çıktı!

1 milyon 157 bin metrekarelik büyüklüğü ve değeri ile uzun yıllar sürekli gündeme gelen ve geçtiğimiz yaz ihalesi yapılarak satılan Galatasaray arazisinin ardından fiyatların artışa geçtiği Riva bölgesinde İstanbul’un en büyük arazisi satışa sunuldu.

Galatasaray Florya arazisi yakında ihaleye çıkacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Florya da yakında ihaleye çıkacak. Gelir, Galatasaray’ın finansal borçlarının temizlenmesi adına kullanılacak." dedi.

kktc galatasaray arazisi Haberi

kktc galatasaray arazisi


KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu kendilerinden önceki hükümet tarafından Galatasaray Spor Kulübü’ne verilen arazinin tahsisinin iptal edildiğini, tarım arazisi olan bu arazi üzerine yatırım yapmanın zaten mümkün olmadığını söyledi...


Çok sayıda kulüp olduğunu, her isteyen kulübe toprak verme şansları olmadığını, topraklarının kısıtlı olduğunu anlatan Yorgancıoğlu, "Kulüp çok hangi gerekçe ile kime hayır diyeceğiz." diye konuştu. Yorgancıoğlu, bundan sonra bu tür arazi tahsislerinin ihaleyle olabileceğini söyledi.


Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, temaslarda bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’ye gelen Galatasaray Spor Kulübü heyetini kabul etti.


Yorgancıoğlu, Ünal Aysal Başkanlığı’ndaki heyeti Cumhuriyet Meclisi’nde kabul etti. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal kabulde yaptığı konuşmada Galatasaray’ın yatırım döneminin geldiğini; KKTC'de bir yatırım programları olduğunu ifade etti. Aysal, gerekli hazırlıkları yaparak projelerini hazırladıklarını aktardı. 


Bu konunun nereye götürülebileceği, Başbakan Yorgancıoğlu’nun...