07 / 05 / 2024

Klasik mobilya modası

Klasik mobilya modası

Mobilyalarda geçtiğimiz yıllarda modern ve sade tasarımlara kayan ibre yine klasik tarza doğru yönelmiş durumda. Klasik mobilyayı vazgeçilmez kılan sebepler neler? Bu parçaları nasıl kombinlemeli?

Ev mobilyasında klasik motifler ve güncel çizgiler birleşiyor!

Son dönemde ev mobilyasında değişen trendler markaları klasik motiflerle güncel çizgilerin birleştiği tasarımlara yönlendiriyor. Yeni mobilya alımlarında tüketiciler, ahşap, deri, mermer ve metal malzemelerin bir arada kullanıldığı ürünleri tercih ediyor.

Aldora Mobilya'yla şimdi evlerde değişim zamanı!

Aldora Mobilya modern ve klasik çizgileri, konfor ve fonksiyonellikle birleştiren yeni koleksiyonuyla mobilya dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

İder Mobilya'dan Coral Avangard koleksiyonu!

Ev modasına düşkün ve farklı renkleri evinde görmek isteyenler için iddialı tasarımlar sunan İder Mobilya, Coral Avangard koleksiyonu ile salonlarınızdaki yerini alıyor.

Türk mobilyacılar İtalya'da Salone Mobilya Fuarı'na katılacak!

54 yıldır İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Fuar 160 ülkeden yaklaşık 360 bin ziyaretçi her yıl fuarı ziyaret ediyor.

İtalya’ya Türkiye'den mobilya çıkarması var!

İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Milano içerisinde yüzlerce mecra Türk mobilyalarının reklamlarıyla donatıldı.

Asortie Mobilya Dubai mağazası 1 Mart'ta açılıyor!

ASORTIE markası artık yurt dışında da hizmet veriyor. Dubai'de yeni şubesi açılacak olan firma, klasik mobilya modellerini yurt dışında satışa sunabilecek...

2015 mobilya modası!

Bütün markaların, country tarzı mobilyalarını bulmak mümkündü. İste böylesine dolu geçen bir 2014’ün ardından, bu moda 2015 yılına da sıçradı. Peki nedir bu country tarzı?

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya!

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya satıyor. Klasik ve gerçek altın varaklı mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, dünyanın birçok ülkesinde zenginlerin evini süslediği gibi Türkiye’de de birçok özel müşteriye sahip.

Klasik mobilya satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Klasik mobilyalar en çok tercih edilen mobilyalar arasında alıyor. Bu mobilyaların seçiminde de son derece hassas davranmak gerekmektedir.Klasik mobilya satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Asortie Mobilya'dan yaz için dekorasyon önerileri!

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu. Asortie Mobilya yaz dekorasyon önerileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Villeroy and Boch Amadea Royal serisini tanıttı!

Amadea banyo koleksiyonun başarısının devamı olan bu lüks klasik mobilya serisi, Murano camından kulpları, altın kaplama cam tezgahı ve de kadife kaplamaları ile tüketicileri büyülüyor...

Creavit Woody serisi banyo modasına yön veriyor!

Sıradanlığa medyan okuyan tasarımları ve de klasik malzemelere getirdiği çağdaş yorumlarıyla banyoda trendleri belirleyen markalardan biri olan Creavit Woody serisi, banyo modasına yön veri yor...

Mirage Mobilya İlham Aliyev’in Fransız Sarayı’nın dekorasyonunu üstlendi!

İstanbul ’daki fabrikasında klasik ve avangard mobilya üreten Mirage Mobilya, İlham Aliyev ’in 13 bin metrekarelik Fransız Sarayı ’nın, klasik mobilya ve ahşap dekorasyonunu üstlendi.

Klasik mobilya modası Haberi

Klasik mobilya modası

Mobilyalarda geçtiğimiz yıllarda modern ve sade tasarımlara kayan ibre son birkaç yıldır yine klasik tarza işaret ediyor. Kimileri bunda Arap baharı etkisinin olduğunu savunsa da klasik mobilyaları vazgeçilmez kılan onlarca sebep var. "Aman evim müzeye dönmesin." diye korkan gençler de yok değil. Onlar için de klasik parçaların modern aksesuarlarla kombinlendiği farklı seçenekler mevcut. Klasik mobilya alırken nelere dikkat etmeli, yeni trendler neler? Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat'tan dinleyelim:


Fonksiyonel ve tarz sahibi mobilyalar


"Son yıllarda yapılan konut projelerindeki odaların küçülmesi artık insanları hem gösterişli hem de fonksiyonel mobilyaları tercih etmeye sevk ediyor. Oda sayılarının kısıtlı olması, insanları evlerine gelen misafirleri salonda ağırlama ihtiyacını doğurdu. Bu da açıldığında çift kişilik rahat bir yatak olabilen fonksiyonel kanepelere olan ilgiyi artırdı. İnsanların...