28 / 04 / 2024

Kleemann Design

Kleemann Design

Asansör sektörünün önde gelen Alman firması Kleemann, yeni tasarımları ile tüketicinin karşısına çıkıyor

Renda Helin Design, Londra'dan 2 ödülle döndü!

Renda Helin Design & Interiors, European Property Awards 2016-2017 kapsamında, 5 Star derecesiyle Türkiye ve Avrupa birinciliği ödülüne ve “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

İki Design Group’a Avrupa’dan dokuz ödül daha!

Şimdiye kadar aldığı ödüller ve uluslararası arenadaki başarılı projeleri ile Avrupa’nın tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan büyük başarıyla döndü.

Kleemann HomeLifts asansörlerle her bina özel çözüm!

Kleemann, HomeLifts serisi içinde bulunan MaisonLIFT Plus, MaisonLIFT Basic, Maison T Plus ve Maison T Basic ile ev tipi asansör sistemlerine birçok yenilik getiriyor.

Ayşen Örek Design Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşen Örek Design Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ayşen Gülbin Örek ve Armağan Can ortaklığında 30 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

33. Kat Luxury Forward Design Exhibition, Çiftçi Towers'ta düzenlenecek!

Çiftçi Towers, Ekim ayında başlayacağı çok özel etkinliklerle, konseptini ve yaşam tarzını ortaya koyacak. Poltrona Frau ve Baccarat gibi dünya markalarının yer aldığı "33. Kat Luxury Forward Design Exhibition"da, lüks ve tasarım bir araya gelecek. İş, kültür ve sanat dünyası 33. Kat'ta buluşacak.

Kleemann'dan panoramik asansör modelleri!

Çoğumuz asansör yolculuklarının sıkıcı olduğunu düşünürüz. İneceğimiz kata gelmek için saniyeleri sayarız. İşte asansör dünyasının dünyaca ünlü ismi Kleemann, şimdi bu duruma son veriyor.

Studio 900 Design, Avrupa estetiğini ofis konseptine yansıtıyor!

Studio 900 Design, eğitimlerini Floransa’da alan İtalyan-Türk ikilisi Vincenzo Savastano ve Gökçe Nur Karaaslan’ın iç mimari ve moda sektöründen gelen birikimlerini buluşturduğu, iç tasarımdan erkek modasına uzanan yeni bir kreatİf ofis konsepti...

TT&M Design Consultants mimaride özgün projeler üretiyor!

Mimaride, fonksiyonel, ergonomik ürün ve çözümlerle birlikte özgün projeler üretebilmek giderek önem kazanıyor. TT&M Design Consultants çalışma ve yaşam alanlarında mimari danışmanlık ve uygulama hizmeti veren şirket, müşterilerine çağdaş çözümler sunuyor.

Bien, International Design Awards’tan 3 ödül aldı!

2007 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleşen Uluslararası Tasarım Ödülleri ‘’International Design Awards’’ (IDA) açıklandı. 16 Haziran’da Los Angeles’ta bir araya gelen jüri üyeleri titizlikle seçimlerini yaptı.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, dünyanın en çok ilgi gören tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüle layık görüldü.

Carre Design Manavgat'ta açıldı!

Gökçe ve Tuğçe Durmaz kardeşlere ait Carre Design adlı mimari ve iç mimari tasarım üzerine hizmet verecek olan ofis düzenlenen tören ile açıldı.

Kleemann Design Haberi

Kleemann Design

Şirkette yapılan açıklamada, asansör dünyasında çığır açan tasarımların hedefi, asansör kullanıcılarına farklı algılar sunarken, konfor standartlarıyla birlikte estetik düzeyini de yukarıya taşımak olduğu belirtildi. Açıklamada, şu ifadeler yer aldı: "Kleemann'ın son tasarımları, ünlü otomobil tasarımcısı Andreas Zapatinas'ın imzasını taşıyor. Marka, Kleemann Design ve Andreas Zapatinas'ın hayal gücünün ürünü olan son tasarımlarını, 50 farklı ülkede 4 haftada teslim etme vaadi ile sunuyor. Ayrıca bina yapısına ve tipine göre gelişmiş mühendislik olanakları ve kişiselleştirilmiş çözümler de üretiyor."

Yeni...