30 / 04 / 2024

Kleopatra Adası kiralama bedeli

Kleopatra Adası kiralama bedeli

Bodrum'un 4 mil uzağındaki, Kleopatra Adası olarak da bilinen Kara Ada'yı kiralamak için yerli-yabancı zenginler sıraya girdi. İşadamı Ayhan Yaşar, adayı 96 yıllığına 90 milyon liraya kiralayacak.

Kuşadası Belediyesi 9 gayrimenkul kiraya verecek! Aylık 500 liraya!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuşadası'nda günlük kiralık evler anlatıldı!

Günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yeni yasal düzenleme anlatıldı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü, günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yapılan yeni yasal düzenlemeler hakkında açıklama yaptı.

Kleopatra Adası 96 yıllığına 90 milyon TL'ye kiralandı!

Bodrum'un 4 mil uzağındaki, Kleopatra Adası olarak da bilinen Kara Ada'yı kiralamak için yerli-yabancı zenginler sıraya girdi. İşadamı Ayhan Yaşar, adayı 96 yıllığına 90 milyon liraya kiralayacak..

Ayhan Yaşar Kleopatra Adası'nı 90 milyon liraya kiraladı!

Bodrum'un 4 mil uzağındaki, Kleopatra Adası olarak da bilinen Kara Ada'yı kiralamak için yerli-yabancı zenginler sıraya girdi. İşadamı Ayhan Yaşar, adayı 96 yıllığına 90 milyon liraya kiralayacak.

Muğla'da Çamlı Sahili'nin kiralanmasına tepki geldi!

MUĞLA’nın Çamlı Mahallesi’ndeki Kleopatra Adası’na yolcu taşıyan teknelerin bulunduğu 10 hektarlık alanın Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ’B tipi mesire yeri’ olarak 29 yıllığına kiraya verilmesine tepkiler sürüyor.

Çamlı Sahili'nin kiralanmasına tepki!

Kleopatra Adası’na (Sedir Adası) yolcu taşıyan teknelerin bulunduğu 10 hektarlık alanın Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ’B tipi mesire yeri’ olarak 29 yıllığına kiraya verilmesine tepkiler sürüyor.

Çamlı Sahili'nin kiralanması tepkiye yol açtı!

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi, Çamlı Mahallesi’ndeki Kleopatra Adası’na (Sedir Adası) yolcu taşıyan teknelerin bulunduğu 10 hektarlık alanın Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ’B tipi mesire yeri’ olarak 29 yıllığına kiraya verildi..

Roman Abramovich, New Holland adasını sanat merkezine dönüştürüyor!

RUS milyarder Roman Abramovich, sevgilisi Dasha Zhukova için St. Petersburg'daki New Holland adasını çağdaş bir sanat merkezine dönüştürüyor

Sumatra Adası'nda 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Endonezya'nın batısındaki Sumatra adası yakınlarında meydana gelen 7,3 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami uyarısı yapıldığı bildirildi

DHMİ Atatürk Havalimanı"na kiralama karşılığı 5 uçak hangarı yaptıracak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Atatürk Havalimanı"na 5 hangar depoyu, kiralama karşılığı inşa ettirmek üzere ihale düzenledi

Kiraz Konutları Kuşadası'nda 75 bin TL'ye! Ocak sonu teslim!

2 blokta 52 konuttan meydana gelen Kiraz Evleri Kuşadası'nda konutlar bu ay sonunda teslim edilecek

TMSF Salih Adası'ndaki arsalarını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul Bakırköy, Muğla Marmaris ve Muğla Salih Adası"nda yer alan yer alan üç arsa ve zeytinliği satışa çıkardı

Mey İçki, Galatasaray Adası'na köprü kurdu!

İngiliz alkollü içki devi Diageo tarafından TPGden 2.1 milyar dolara satın alınan Mey İçki, gerçekleşen birleşmeyi İstanbuldaki Galatasaray Adasında 1 milyon lira harcayarak düzenlediği Keep Walking (Yürümeye devam et) gecesiyle kutladı

Kleopatra Adası kiralama bedeli Haberi

Kleopatra Adası kiralama bedeli

Bodrum açıklarında bulunan Kara Ada kıymete bindi. Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nün (MTA) yaptığı ihaleyi Ekim 2012'de kazanarak adayı 99 yıllığına kiralayan Ayhan Yaşar-Türem İş Ortaklığı, hakkını devretmek için ilana çıktı. Yaşar, adayı üzerindeki işletmeyle birlikte 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu kapsamında 96 yıllığına kiralıyor. 'Kleopatra Adası' olarak da bilinen ada için işadamı Ayhan Yaşar, aylık 25 bin euro istiyor. Bu da 96 yıllık 90 milyon lira ediyor. 


ZENGİNLER YARIŞIYOR 

Kiralık olduğunun duyulmasından sonra yerli-yabancı birçok zenginin sıraya girdiği ve adaya sahip olmak için iletişime geçtiği belirtiliyor. Ayhan Yaşar, adada bulunan termal suları İstanbul Üniversitesi'nde tahlil ettirdiğini ve suda çok değerli minerallerin bulunduğunun belirlendiğini söyledi. Yaşar, "Bu mineraller insan vücudu ile barışık. Su ılıca niteliğinde, 32...