04 / 10 / 2024

klima daikin

klima daikin

Kullandıkça Kazandıran Klima sloganıyla hizmet veren Daikin, bu yeni kampanya ile de müşterilerine kazandırmaya devam edecek...

Daikin klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz sıcaklarından korunmak isteyen kişiler klima arayışlarını hızlandırdı. Evlerini serinletmek isteyenler Daikin klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Daikin klima fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

İnanlar İnşaat iklimlendirmede Daikin’i seçti!

İnanlar İnşaat imzasını taşıyan akıllı yaşam konsepti Terrace Home Daikin’i seçti. Terrace Home sakinleri, kolay kullanımın yanı sıra akıllı enerji yönetimi yapabilecek. 

Elements Yalıkavak Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor!

Elements Yalıkavak, Daikin’in üstün özellikler taşıyan VRV ve Altherma sistemleri ile 4 mevsim yaşam konforu sunuyor..

Daikin'den yüzde 18 büyüme hedefi!

İklimlendirme şirketi Daikin, cirosunu yüzde 34 arttırdı. Toplam cirosu 1 milyar liraya ulaşan Daikin, bu yıl için de yüzde 18 büyüme hedefliyor.

Daikin 13 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Dünya iklimlendirme devi Daikin, basın toplantısı düzenleyecek. 13 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder katılacak.

Daikin'den Sakarya'ya kombi fabrikası!

Japon iklimlendirme devi Daikin Sakarya’daki yatırımı için düğmeye bastı. Daikin tarihinin ilk kombi fabrikasını Sakarya'da hayata geçirdi

Adres Yalıkavak'ta Daikin VRV sistemleri tercih edildi!

Japon devi Daikin, Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday olan Adres Yalıkavak’ın da iklimlendirme çözüm ortağı olarak belirlendi.

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Koşuyolu Koru Evleri’nde Daikin VRV ile iklimlendirme konforu!

Daikin VRV sistemler, Koşuyolu Koru Evleri’ne de iklimlendirme konforu sağlıyor. Daikin, yeni projelerin iklimlendirme tercihi oldu.

Aypark Residence’da Daikin Altherma ile 4 mevsim konfor!

İzmir’in en güzel bölgelerinden biri olan Karşıyaka'da hayata geçirilen Aypark Residence, Daikin Altherma ile sakinlerine 4 mevsim kesintisiz konfor sunuyor.

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

Pruva 34, Daikin'i tercih etti!

Marmara Denizi’ni ve yeşili kucaklayan bir proje olarak Bakırköy’de hayata geçirilen Pruva 34, iklimlendirme konusundaki tercihini Daikin Mini VRV sistemlerden yana yaptı

I-Crown Inverter Salon Tipi Klima'nın yüksek teknolojisine yoğun ilgi!

TLC Klima’nın Türkiye distribütörü olduğu Gree Electrical’ın Crown serisinden I-Crown Inverter Salon Tipi Klima’nın tasarımı ve yüksek teknolojisi ile konutlarda da yoğun talep gördüğü bildirildi.

klima daikin Haberi

klima daikin




Daikin, ağustos ayında başlayacak Süper Lig maçları öncesinde Digitürk ile işbirliğine giderek futbolseverleri sevindirecek bir kampanyaya imza attı. Temmuz ayı boyunca Daikin, klima alan herkese 1 yıllık Digitürk üyeliğini Lig TV Şampiyonluk Paketi veya Sinema Paketi ile birlikte hediye edecek. Daikin müşterileri klima konforunda TV izleme keyfini hemen yaşamaya başlayacak.



İklimlendirme sektörünün dünya lideri Daikin, Türkiye’nin lider dijital yayın platform Digitürk ile yepyeni bir kampanyaya imza attı. Daikin, Temmuz ayı boyunca klima alan tüm müşterilerine 1 yıl Digitürk üyeliğini, Lig TV Şampiyonluk Paketi ya da  Sinema Paketi ile birlikte hediye edecek.



‘Kullandıkça Kazandıran Klima’ sloganıyla hizmet veren Daikin, bu yeni kampanya ile de müşterilerine kazandırmaya devam edecek. Daikin, toplamda 803 TL’ye satın alınabilecek Digitürk paketini klima alan herkese hediye edecek. Bu...