26 / 07 / 2024

kobi ölçeğinde otel

kobi ölçeğinde otel

Konaklama sektörüne yönelik çözümler geliştiren CloudArena, bulut bilişim tabanlı dijital otel yönetim ve pazarlama sistemi HotelRunner’ı kullanıma sundu...

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Mayıs ayında en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde 2023 yılının Mayıs ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 4,55 ile külçe altında gerçekleşti.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Nisan'da en çok kazandıran külçe altın oldu! En çok kaybettiren yatırım aracı da açıklandı! 

TÜİK verilerine göre, Nisan ayına aylık en yüksek reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 8,83, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 7,15 oranlarıyla külçe altında kaydedildi. Peki en çok hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Altın ve bitcoinin 10 yıl içinde ne kadar olacağı açıklandı! Herkes bu habere odaklandı

Altın fiyatlarında peş peşe düşüşler yaşanırken bugün dolar kurundaki artışların durması ile altın nefes aldı. Altın fiyatlarında yukarı yönlü bir hamle görülürken Bloomberg Intelligence altın ve bitcoinin 10 yıl içinde ne kadar olacağını açıkladı.

Yerli hibrit ayçiçeğinde hasat başladı! Ayçiçek fiyatı bugün kaç TL? 20 Eylül 2022 fiyat listesi

Tekirdağ Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, yerli hibrit ayçiçeğinde hasadın yüzde 60'ının yapıldığına dikkat çekti. Hangi borsada ayçiçek bugün kaç liraya satılıyor? İşte ayçiçek 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Ağustosta en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, ağustos ayında en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

Nisanda en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, nisanda en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

Yıllık bazda en çok kazandıran külçe altın oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi ve Tüketici Fiyat Endeksi ile indirgendiğinde, şubat ayında en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

John Licence: 3 yıl içinde Türkiye'de 11 otel daha açacağız!

Marriott International Avrupa Başkan Yardımcısı John Licence Türkiye'de 3 yıl içinde 11 otel daha açacaklarını söyledi. Licence 13 marka altında 26 otel ve 5 bin 600'ün üzerinde oda seçeneği ile Türkiye'de varlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Emlak Konut mahalle ölçeğinde dönüşüm projeleri inşa edecek!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, kentsel dönüşüm uygulamalarının önümüzdeki 15-20 yıl inşaat sektörünün büyüme ivmesine katkı sağlayacağını açıkladı. Kurum, kentsel dönüşümde hedefimiz mahalle ve kent ölçeğinde bütüncül projeler üretmek dedi.

kobi ölçeğinde otel Haberi

kobi ölçeğinde otel

Konaklama sektörüne yönelik geliştirdiği çözümlerle otel yönetimini ve sosyal pazarlamasını kolaylaştıran, online rezervasyon deneyimini farklı bir boyuta taşıyan CloudArena, bulut bilişim tabanlı dijital konaklama tesisi yönetim ve pazarlama sistemi HotelRunner’ı tanıttı. 


HotelRunner, bağımsız otel, butik otel, motel, apart, pansiyon ve kısa dönem kiralık daireler gibi konaklama tesislerinin, kendi internet siteleri, Facebook sayfaları dahil olmak üzere tüm online kanallardan rezervasyon kabul edebilmelerini sağlamanın yanı sıra birçok avantaj daha getiriyor. Çözüm, konaklama tesislerinin kendi online içeriklerini kolayca oluşturup yönetmelerini ve sosyal medya bilinirliklerini artırmalarına yardımcı olmakla birlikte, doluluk oranlarının çarpıcı bir şekilde yükseltmesini mümkün kılacak özellikleri ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda, HotelRunner kullanan konaklama tesisleri, herhangi bir POS sistemine ihtiyaç duymadan müşterilerine çeşitli online ödeme seçenekleri sunabiliyorlar.


Küçük otelleri uluslararası sistemlere entegre ediyor 


Türkiye’nin...