04 / 05 / 2024

Koç Gayrimenkul İnşaat adres

Koç Gayrimenkul İnşaat adres

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cenk Murat Öye tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta kuruldu.

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpin Koçer tarafından kuruldu.

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Koç ve Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçal tarafından kuruldu.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Aytop ve Merdal Ergün ortaklığında kuruldu.

Afkyapi Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afkyapi Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Canan Koç tarafından kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Nizam Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nizam Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç ve Ahmet Özçelik ortaklığında kuruldu.

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Aygün tarafından kuruldu.

Ege 35 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 35 Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 30 bin TL sermaye bedeli Şevki Can Koçal tarafından kuruldu.

Koç Gayrimenkul İnşaat adres Haberi

Koç Gayrimenkul İnşaat adres

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cenk Murat Öye tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu. 


Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak,ihale,artırma ve eksiltmelere katılmak,özel inşaatlar yapmak. 2- Konusu ile ilgili her türlü inşaat malzeme ve makinelerinin alımı,ithalatı,ihracatı ve dahili ticaretini yapar. 3- Konusu ile ilgili bina,bakım onarım ve taahhüt işleri yapar. 4- Konusu ile ilgili sıhhi tesisat,doğalgaz,elektrik tesisat,dekorasyon işleri yapar,yaptırır. 5- Kendi adına arazi ve arsalar alır,parseller,ifraz yapar,kat irtifakı, kat mülkiyeti kurar. 6- Arsaları üzerinde ve başkalarına ait arsa ve arazileri üzerinde villalar ve mesken binaları inşa eder veya başkalarına...