28 / 04 / 2024

Koç Grup

Koç Grup

Satış alanını 200 bin metrekareye çıkardan Koçtaş, 2013 yılında 4 yeni mağaza açmayı planlıyor...

Beymen, yeni mağazasını Erbil'de açacak!

Türk inşaatçıların yoğun olduğu bölgeye Koç Grubu'nun ardından Boyner de Beymen markası ile girdi. Beymen Genel Müdürü Elif Çapçı, Erbil'deki yeni mağaza için: Genişlemek istediğimiz doğru bir yatırım

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Hakkı KOÇAK kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Vizyon Grup bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir Hakkı KOÇAK kimdir? Hakkı KOÇAK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı KOÇAK'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Hakkı KOÇAK`ın hayatına dair merak edilenler.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Ke Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ke Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Koçaslan ve Emrah Gülbayraktar ortaklığında kuruldu.

Koşu Grup Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Koşu Grup Turizm Anonim Şirketi  Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Keskin tarafından kuruldu.

Kabuk Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kabuk Grup Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koç tarafından kuruldu.

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz Güner, Melik Koç ve Nihat Coşkun otaklığında kuruldu.

Koçak Vip Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Vip Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Koçak tarafından kuruldu.

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Koç, Serkan Soydan ve İsa Aşcı tarafından kuruldu.

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Korkusuz tarafından kuruldu.

Koç Grup Haberi

Koç Grup

2012 yılını mağaza açılışı ile kapayan Koçtaş, 2013 yılına hızlı girmeyi planlıyor.19 ilde toplam 37 şubeye ulaşan Koçtaş, satış alanını ise 200 bin metrekareye çıkardı. Koçtaş 2013 yılında 4 yeni mağaza açacak. Şirketin 2020 hedefi ise 100 mağaza ile 10 bin...