08 / 05 / 2024

koç inşaat yeni projeleri 2016

koç inşaat yeni projeleri 2016

Koç İnşaat imzasına sahip olan proje toplam 46 adet daireden meydana gelecek. Proje İzmir İl'i Menderes İlçe'sinde yer alıyor. İzmir Mia Park Menderes'de satışlar 2016'nın 2. yarısında başlayacak.

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

Ko İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Ko İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Örs tarafından kuruldu.

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

İşte Emlak Konut'un inşaatı devam eden 37 projesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen 37 projede inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı projelerin inşaatı yeni başladı, bazı projeler ise tamamlanma aşamasında. İşte projelerin son durumu...

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Koç tarafından kuruldu. 

İnşaatçı yeni dönemde ne bekliyor?

24 Haziran seçimlerinde vatandaşların tercihlerini güçlü iktidardan yana kullanmasıyla inşaat sektörü motal buldu. İnşaat patronları rafa kaldırdıkları yatırım planlarını en kısa zamanda hayata geçirmeye hazırlanıyor....

Mrt Koç İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Koç İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kasım Koç tarafından kuruldu.

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kenan Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

İBB metro projelerine hız vermeden devam ediyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattına 9 metro daha eklendi. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatları artıran metro hatlarını sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Koç İnşaat'tan özel kredi avantajı!

1978 yılında, inşaat malzemeleri satışı ve imalatıyla sektöre giren, Doğan Koç'un kurduğu "Koç İnşaat", bugün inşaat sektöründe saygın bir yere sahip.

Cansum İnşaat'tan yeni proje!

Cansum inşaat yeni projesi Ay Yıldız 2 ile çarşı merkezinde dalgalanacak. Şirket sahibi Hüseyin Bademli, “Yeni projelerle şehrimize katma değer kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

koç inşaat yeni projeleri 2016 Haberi

koç inşaat yeni projeleri 2016

Daire seçeneklerinin 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projenin yapım aşaması devam ediyor. Toplam 7 bin 300 metrekare alana yayılan proje Koç İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje İzmir İl'i Menderes İlçe'sinde inşa ediliyor. 


Yeni proje olan Mia Residence İnciraltı projesiyle birlikte yapımına devam eden İzmir Mia Park Menderes projesi toplam 46 adet daireden meydana geliyor.  


İzmir Mia Park Menderes satışları 2016'nın 2. yarısında başlayacak. İzmir Mia Park Menderes projesi içerisinde ortak alanları içerisinde yüzme havuzu, spor tesisi,çocuk oyun parkları, otopark ve sosyal alanları bulunuyor.


Satış ofisi adres:  Akçay Caddesi No: 208 Gaziemir / İZMİR


Telefon :+90 (232) 220 47 48

http://kocinsaat.com.tr/

Tülay...