27 / 04 / 2024

Koç Mimari İnşaat iletişim

Koç Mimari İnşaat iletişim

Koç Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Aslan ve Emre Koç tarafından kuruldu.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Koç Aras İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Aras İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Koç tarafından kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Koç Life İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Koç Life İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Koç tarafından kuruldu.

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

Koç Nmk İnşaat Hafriyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Nmk İnşaat Hafriyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Namık Koç tarafından kuruldu.

Arma Mimari İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arma Mimari İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın ve Özden Bilgiş ortaklığında kuruldu.

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Koç tarafından kuruldu.

Concept Mimari İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Mimari İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mustafa Var tarafından kuruldu.

Çevikler Mimari İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevikler Mimari İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Çevik ve Cemal Çevik tarafından kuruldu.

Bilir Yapı Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilir Yapı Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilir tarafından kuruldu.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürbey Aydemir ve Rıfat Kısar ortaklığında kuruldu.

Koç Mimari İnşaat iletişim Haberi

Koç Mimari İnşaat iletişim

Koç Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Aslan ve Emre Koç tarafından kuruldu.

Koç Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

-Yurt içi ve Yurt dışında İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...