18 / 05 / 2024

Kocaeli Acısu altyapı yatırımları

Kocaeli Acısu altyapı yatırımları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içerisinde Kartepe bölgesinde etkili olan sağanak yağışlarda su baskınları ile etkilenen Acısu bölgesinde yağmursuyu ve atık su kolektör hatları, terfi merkezi ve dere ıslahları gerçekleşti

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Futures İnvestment Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futures İnvestment Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Gülçin Acısu tarafından kuruldu.

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi açıldı!

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Acısu tarafından açıldı.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Fcs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fcs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Acısı, Emre Acısu, Ender Erat ve Haşim Acısu ortaklığında kuruldu.

Fcs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fcs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Acısı, Emre Acısu, Ender Erat ve Haşim Acısu ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Bugünkü 31087 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Kocaeli'deki 'Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak.

Mansur Yavaş: Akyurt'taki arazileri toplulaştıracağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Akyurt'ta arazilerin toplulaştırma projeleri olduğunu, otopark, temiz hava ve su, altyapı, imar gibi sorunların bulunduğunu söyledi.

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan bir vatandaş, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını ifade etti.

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Charyberdı Ahmedov tarafından kuruldu. 

Kocaeli'de 12.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli Kartepe İlçesi Acısu Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 12 milyon 737 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli'de 20.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Acısu Mahallesi'nde yer alan çelik imalathane ve arsası 20 milyon 972 bin 706 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kartepe'de 12.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli Kartepe İlçesi Acısu Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve 3 katlı idari bina 12 milyon 737 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Kocaeli Acısu altyapı yatırımları Haberi

Kocaeli Acısu altyapı yatırımları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içerisinde Kartepe bölgesinde etkili olan sağanak yağışlarda su baskınları ile etkilenen Acısu bölgesinde yağmursuyu ve atık su kolektör hatları, terfi merkezi ve dere ıslahları gerçekleştirdi. İnşaatı tamamlanarak işletmeye alınan projeler, 2.6 milyon TL’ye mal oldu. Geçtiğimiz yıl yaşanan yoğun sağanak yağışlarda Kartepe bölgesindeki bazı bölgelerde yağmursuyu altyapısının yetersiz kalması üzerine su baskınları yaşanmıştı. İSU Genel Müdürlüğü, yaşanan baskınlardan sonra ilçenin Acısu, Uzunçiftlik, Eşme bölgelerinde birçok proje ile altyapı çalışmaları yaptı. Bu bölgelerden birisi olan Acısu’da hem yağmursuyu hem de atık su için iki ayrı proje gerçekleştirildi.

DERE ISLAHI YAPILDI

Sapanca yolundan dolayı ikiye ayrılan Acısu’nun alt kısmında yer alan Fatih Mahallesi’nin yağmursuyu ve atık su problemini gidermek  için tamamlanan Fatih Mahallesi Yağmursuyu Hattı...