10 / 05 / 2024

kocaeli ada park boğaz köprüsü

kocaeli ada park boğaz köprüsü

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yapım çalışmalarını sürdürdüğü Ada Park ikinci etabında İstanbul Boğaz Köprüsü’nün minyatürü olan 53 metrelik köprünün montajı gerçekleştiriliyor.

Sultanbeyli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultanbeyli ilçesi, Mehmet Akif Mahallesi, 4626 ada park parseli ile Abdurrahmangazi Mahallesi, 7229 ada park parsel ve 7229 ada 17 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi, 157 Ada Park Parselin Belediye Hizmet Alanı olarak Planlanmasına Yönelik 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye Esenkent 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, Esenkent Mahallesi, 473 ada park tescilli alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Eyüpsultan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 8899 ada, 7 parselin batı komşuluğundaki bir kısım tescil harici alan ve 0 ada, park parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, 475 ada, park tescilli alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Adanır tarafından kuruldu. 

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Kartepe Kanal Park Kocaeli'ye değer katacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 19.700 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kartepe Kanal Park projesini yerinde denetledi.

Malatya Akçadağ Parkı hizmete girdi!

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, daha önce mezbelelik olan yerin, şimdi bir güzellik olarak ortaya çıktığını belirterek, parkın yapılmasından dolayı Başkan Çakır ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Seka Park’a yeni otopark!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Sekapark, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Seka Park’ta giderek artan otopark ihtiyacı için yeni alanlar kazandırılıyor.

Kocaeli Büyükşehir'den Niğde'ye Ömer Halisdemir Parkı!

15 Temmuz gecesinde darbeci general Semih Terzi’yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde şehitler anıtı ve park için kolları sıvadı.

kocaeli ada park boğaz köprüsü Haberi

kocaeli ada park boğaz köprüsü

4 bin 368 metrekare alanda devam eden çalışmalar kapsamında Galata Kulesi minyatürünün de koyulacağı park alanında oturma alanları, oyun grupları, piknik masaları ve büfe olacak.

Başiskele halkının günümüze yakışır bir şekilde aileleri ile birlikte sosyal yaşamlarını sürdürebilmeleri için huzurlu güvenli ortamlar hazırlama gayretinde olan Başiskele Belediyesi yaptığı her hizmette gelecek nesilleri de düşünerek çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Daha önce Mehmetağa Mahallesi Dereboyu Sokak üzerinde yapımı tamamlanan Ada Park’ın karşısında başlayan ikinci etabı için zemin çalışmalarını sürdüren ekipler Kilez dere üzerine ikinci köprünün montajını gerçekleştiriyor. Köprü sayesinde parklar arasında yaya ulaşımı rahatlıkla yapılabilecek. Dereboyu Sokak ile Çınarcık Sokağın bağlantısı sağlanmış olacak.

Galata Kulesi minyatürü, İstanbul Boğaz Köprüsü Minyatürü ile estetik mimari yapıların bulunacağı park alanı içerisinde çocuklar için oyun grupları, piknik masaları ve kameriyeler...