08 / 05 / 2024

kocaeli adese avm

kocaeli adese avm

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş, Kocaeli'nde yer alan Derince şubesini kapatma kararı aldı...

O AVM'den akılalmaz kampanya! Hem iPhone 14 hem de 10 bin lira shoppara hediye! Resmen açıklandı, sakın kaçırmayın!

Kocaeli Esas 41 AVM hem iPhone 14 hem de 10 bin Lira değerinde shoppara kazanma fırsatı sunuyor. İşte Esas 41 Burda AVM iPhone kampanyası detayları...

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu taşınmazlarının tapu devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamı kapatmasının ardından, Kule Site AVM'deki 62 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 8 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 7 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'nin 8 bağımsız bölümün tapu devirleri tamamlandı. 

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Kocaeli'deki hayalet AVM'lere alıcı çıkmadı!

Geçtiğimiz dönemde satışa çıkarılan, Kocaeli'de bir dönemin en popüler AVM'lerinden olan Real ile Carrefour'a müşteri çıkmadı. 

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Peker GYO, Konya Kulesite AVM'yi almak için harekete geçti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Konya Merkez'de yer alan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satın alınması ile ilgili Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başladı...

Kocaeli Real AVM'nin arsasında imar değişikliği mi yapılacak?

Not Gayrimenkul'ün satın aldığı Real AVM arsasında imar değişikliği yapılmak isteniyor. Eğer arsada imar değişikliğine gidilirse değeri 2.5 kat aratacak. 

Adese AVM kira sertifikası ihraç edecek!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. gelir elde etmek amacıyla kira sertifikası ihracına ilişkin sözleşme imzaladı.

Türkiye’de AVM’lerin markalaşmaya etkisi ve perakendenin geleceği!

MÜSİAD Perakende Sektör Kurulu tarafından, MÜSİAD Kocaeli Şubesi ev sahipliğinde “Türkiye’de AVM’lerin Markalaşmaya Etkisi ve Perakendenin Geleceği” ana başlıklı Türkiye İstişare Toplantısı düzenlendi.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

41 Burda AVM için ruhsat başvurusu yapıldı!

41 Burda Alışveriş Merkezi bu yılın başında hizmete açıldı. AVM’nin Mavi Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olcay Sanal tarafından ruhsatsız olduğu dile getirilmesinden sonra inşaatı yapan Haldız İnşaat ruhsat için alelacele İzmit Belediyesi’ne başvuruda bulundu.

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümle değişecek!

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, sosyal aktivite ve AVM eksikliği, ekonomik durağanlık ile kentsel dönüşüm konuları hakkında açıklamalarda bulunarak, ''Kentsel dönüşüm sonrasında Gölcük, cazibe merkezi haline gelecek'' dedi.

kocaeli adese avm Haberi

kocaeli adese avm


Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Toplanan Yönetim Kurulumuz, Yavuz Sultan Mh. Körfez Cd. No:4 Derince / KOCAELİ adresinde bulunan 'DERİNCE' şubemizin, firmamızın yapmış olduğu verimlilik çalışması kapsamında 11.02.2013 tarihine kadar kapatılmasına karar...