02 / 05 / 2024

Kocaeli Arena nerede

Kocaeli Arena nerede

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Kocaeli Arena yükseliyor!

Türkiye genelinde yapılan UEFA standartlarına uygun 26 stattan biri olan Kocaeli Stat projesi yavaş yavaş şekilleniyor. 150 bin metrekare arazi üzerine kurulu stat, sadece futbol sahası değil, 24 saat işleyen bir merkez olacak.

Kocaeli Arena'nın inşaatı devam ediyor!

Alikahya'da yapımı süren 33 bin kişilik stat ile ilgili çalışmalar sıcak havaya rağmen devam ediyor. 2017 yılının başlarında bitirilmesi ön görülen statta alt yapı çalışmaları sona erdi, zeminin de yüzde 30'luk kısmının tamamlandığı belirtildi.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli'nde yapacağı 3 bin sosyal konutun kura çekiminin nerede ve saat kaçta yapılacağı belli oldu. TOKİ Kocaeli kura çekim tarihinin geçtiğimiz ay belli olması ile vatandaşlar, TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? sorusunun yanıtını merak etmeye başladı...

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede? İşte TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati...

Arena 24 nerede?

24 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Arena24 Halkalı projesinde nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Atakent24 nerede?

Kocaeli Arena Mayıs sonunda açılıyor!

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Kocaeli İshahçılar’a Güreş Arena yapılacak!

Kocaeli Yerel Kültür Platformu üyeleri, İshakçılar’a kazandırdığı spor kompleksi nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Kocaeli Arena Stadyumu dünyada bir ilk olacak!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan stadın bitimine sayılı günler kaldı...

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

Kocaeli Arena Stadyumu'nda sona doğru!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan Kocaeli Arena Stadyumu'nun bitimine az bir süre kaldı..

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Kocaeli Arena Stadı'nın açılışı neden ertelendi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirdiği İzmit Mitinginde ağustosta sona ereceğini açıkladığı Kocaeli Arena’nın darbe girişiminden dolayı 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında açılması bekleniyor.

Kocaeli Arena Stadı 2017 Mart'ta açılacak!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Alikahya bölgesine yapılan 33 bin kapasiteli Kocaeli Arena Stadı'nın 2017 yılının Mart ayında açılması hedefleniyor.

Kocaeli Arena Stadyumu'da çalışmalar hızlandı!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Arena Stadyumu'nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı.

Kocaeli Arena nerede Haberi

Kocaeli Arena nerede

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP İzmit İlçe Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Amatör Spor Klüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydıner ve Kocaeli'de bulunan amatör spor kulüplerinin temsilcileri ve sporcuları katıldı.



SPORDA GELİŞME SAĞLADIK

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nın açılış konuşmasını yapan isim KASK Başkanı Murat Aydıner oldu. Murat Aydıner konuşmasında şu ifadelere yer verdi: " Bugün federasyonumuzun büyük bir aile olduğunu gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Spor dini, dili, ırkı ayırmaksızın herkesin bir arada olduğu önemli bir olgu. Buna biz de çok önem veriyoruz. Bizim ilimizde spor son dönemlerde özellikle 14­15...