02 / 05 / 2024

Kocaeli Arena Stadı 2017 Mart'ta açılacak!

Kocaeli Arena Stadı 2017 Mart'ta açılacak!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Alikahya bölgesine yapılan 33 bin kapasiteli Kocaeli Arena Stadı'nın 2017 yılının Mart ayında açılması hedefleniyor.



Kocaelispor'un maçlarını oynayacağı yeni stadyumda hummalı çalışma devam ediyor.  TOKİ  tarafından Alikahya bölgesine yapılan 33 bin kapasiteli Kocaeli Arena Stadı 2017 yılının Mart ayında açılacak.FİFA standartlarına uygun yapılan Kocaeli Arena Stadı'nda çatı kaplama işinin sonuna gelindi. Statta ayrıca 50 loca yer alacak. 1700 araçlık otoparka sahip olacak yeni stadyumda çatı kaplama işi bittikten sonra koltuk montajı ve zemin çalışmaları başlayacak. Stadın çevre düzenlemesi ve bağlantı yollar için henüz çalışmalar başlamadı. 


BU SEZON İSMETPAŞA'DA 

Gerek kulüpten gerekse Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar tarafından daha önceden yapılan açıklamada Kocaelispor'un 2016-2017 sezonunda ilk yarı maçlarını İsmetpaşa Stadı'nda ikinci yarı maçlarını ise Kocaeli Arena Stadı'nda oynanacağını duyurulmuştu. Stadın inşaatı ile ilgilenen yetkililer ise yeni stadın ancak 2017 Mart ayına yetişeceğini açıkladı. Buna göre Kocaelispor, bu sezonda maçlarını İsmetpaşa Stadı'nda oynamaya devam edecek. Çatı kaplama işi bittikten sonra koltuk montajı ve zemin çalışmaları başlayacak. 


Gölcük Postası


Geri Dön