29 / 04 / 2024

Kayseri Yapı Fuarı 19 Mart'ta açılıyor

Kayseri Yapı Fuarı 19 Mart'ta açılıyor

Tureks Fuarcılık tarafından düzenlenecek Kayseri Yapı Teknolojileri Fuarı (KAYYAPI-2009) 19 Mart'ta açılacak.



19-22 Mart tarihleri arasında 8. si gerçekleştirilecek "Kayseri Yapı Teknolojileri Fuarı", Türk yapı sektörünün önde gelen firmalarını aynı çatı altında buluşturarak her yıl daha da büyüyor. Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenecek KAYYAPI-2009 Fuarı'na, bu yıl yaklaşık 145 stantta 300'ün üzerinde firmanın katılması ve 20 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Fuar yurtdışından gelen yapı profesyonellerini ağırlayacak

Ulusal ve uluslararası platformda yoğun bir şekilde tanıtımı yapılan fuar, Türkiye'nin çeşitli illerinin yanı sıra, birçok Avrupa Ülkesi ile Orta Doğu ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri'nden yapı profesyonellerini ağırlayacak. Fuara özellikle İç Anadolu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgesindeki illerden ziyaretçilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Fuar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Valiliği, Tesisatçılar Odası, Mimarlar Odaları, Elektrik Mühendisleri Odası, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, TOBB ve daha birçok kurum kuruluş tarafından da destekleniyor.

Fuarda, yapı Kimyasalları, boya ve izolasyon, kapı pencere, PVC makineleri, zemin kaplama malzemeleri, prefabrik yapı, çatı ve cephe sistemleri, mutfak, banyo, seramik ve dekorasyon ürünleri, boru ek ve parçaları, ısıtma, soğutma ve tesisat sistemleri, iş, inşaat, makineleri ve inşaat malzemeleri sergilenecek.

Geri Dön