29 / 04 / 2024

kocaeli arena stadyumu son durum

kocaeli arena stadyumu son durum

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan stadın bitimine sayılı günler kaldı...

Kocaeli Arena'nın inşaatının yüzde 50'si tamam!

Kocaeli'nde yapımı süren, dış cephesi, İzmit'in simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olacak 33 bin kişilik stadyumun yapımı tüm hızıyla devam ediyor..

Kocaeli Arena bir yaşam merkezi olacak!

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, 33 bin kişilik statla ilgili de açıklamalarda bulundu. Stadyumun yaşam merkezi haline getirilmesi için de çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Arena Stadı inşaatında inceleme yapıldı!

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, yapımı devam eden Arena Stadı'nı inceledi. Çintimar, "Burasını sadece stadyum olarak düşünmeyin, yeni bir yaşam merkezi oluşacak" dedi

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Kocaeli Stadyumu kapılarını açıyor!

Kocaeli'de dış cephesi pişmaniyeye benzetilen Kocaeli Stadyumu, Kocaelispor - Fatma Belediyespor maçıyla açılacak...

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

Kocaeli Stadyumu tamamlandı!

Pişmaniye şekline tasarlanan Kocaeli Stadyumu tamamlandı. 89 bin metrekare alan üzerine inşa edilen stadyumda 33 bin koltuk bulunuyor...

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Kocaeli Arena Mayıs sonunda açılıyor!

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 95'i tamam!

Kocaeli İzmit'te inşaatı süren 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 95'i tamam. Çalışmaların sürdüğü stadyumda çim serimi işlemi başlayacak.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Kocaeli İshahçılar’a Güreş Arena yapılacak!

Kocaeli Yerel Kültür Platformu üyeleri, İshakçılar’a kazandırdığı spor kompleksi nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

kocaeli arena stadyumu son durum Haberi

kocaeli arena stadyumu son durum

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan stadın bitimine sayılı günler kaldı...



Çelik çatı sisteminin yüzde 30 seviyesinde olduğu stadın 2016 yılı içerisinde yapımı tamamlanacak.




Richter ölçeğine göre 9.5 büyüklüğündeki depreme dayanıklı yapılan stadyum tamamlandığında dış cephesi görsel açıdan İzmit'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek.




Stadyumun etrafını kaplayan şeritler pişmaniyenin yapımı sırasında çekilerek oluşan halkalara benzeyecek.




Bin 700 araçlık otopark alanı yapılacak olan stadyumun çevresine yaklaşık 10 bine yakın ağaç dikilerek Türkiye'nin en yeşil stadyumlarından birisi olması hedefleniyor.




Kapasitesi 33 bin olan stadın ismi Kocaeli Arena Stadyumu.