24 / 07 / 2024

Kocaeli Arızlı alt gelir TOKİ kura çekilişi

Kocaeli Arızlı alt gelir TOKİ kura çekilişi

Kocaeli Artızlı alt gelir TOKİ projesinde daireler 46 bin 829 TL ile 61 bin 901 TL arasında değişen fiyatlarla satıldı. İşte Kocaeli Arızlı alt gelir TOKİ kura detayları..

Kapalıçarşı canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 19 Temmuz Cuma altın fiyatları!

Son günlerde rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Peki  Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları.

Altın uçmadı resmen fırladı! Altın yatırımcısı köşeyi döndü! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 17 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları rekora koşuyor. Altın uçmadı resmen fırladı. Altın yatırımcısı köşeyi döndü. Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 17 Temmuz Çarşamba altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da gram altın alış satış arasındaki makas 35 TL oldu! 10 adet çeyrek altın ne kadar? Anlık altın fiyatları

15 Temmuz resmi tatil olması dolayısıyla altın almak isteyenler '15 Temmuz Kapalıçarşı açık mı?' sorusunu araştırıyor. Bugün Kapalıçarşı'da gram altın alış satış arasındaki makas 35 TL oldu. Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Temmuz anlık altın fiyatları...

Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları 10 Temmuz günü yükselişini sürdürüyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, Çeyrek, gremse, tam altın fiyatı!

Altının ons fiyatı güne 2301 dolardan başlarken 22 ayar gram altın 2374 lira oldu. Çeyrek altın, Ata altın fiyatı, gremse altın, tam altın bugün ne kadar? 27 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? Altın almak isteyenler acil baksın! Fiyatlar fırladı! Güncel altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı çeyrek altın fiyatı ise en sık araştırılanlar arasında geliyor. Peki Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? 21 Haziran 2024 altın fiyatları.

Ons altın 2 bin 319 dolar oldu! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın bugün kaç TL?

Altının ons fiyatı bugün  yüzde 0,16 düşüşle 2 bin 319 dolar oldu. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL? 17 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı gram altın fiyatları canlı! Altın fiyatları bugün ne  kadar oldu? 7 Haziran 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 'altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 7 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

Gram altın fiyatı 2024: Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? 15 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları!

15 Mayıs 2024 altın fiyatları bugün yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı'da altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın fiyatı 2024 ne kadar? 15 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki bugün Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kocaeli Arızlı alt gelir TOKİ kura çekilişi Haberi

Kocaeli Arızlı alt gelir TOKİ kura çekilişi

Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen Kocaeli Arızlı alt gelir grubu konut projesi kapsamında bulunan 24 tane daire kura yöntemiyle satışa sunuldu. 


Kocaeli Arızlı alt gelir TOKİ projesinde başvuru süreci 31 Aralık'ta sona erdi. Projedeki daireler 46 bin 829 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Kocaeli Arızlı alt gelir TOKİ kura

Kocaeli Arızlı alt gelir TOKİ kura çekimi yarın gerçekleşecek. Projede dairelerin maksimum fiyatı 61 bin 901 TL'den başlıyor. 


Satış duyurusu için