28 / 09 / 2024

Kapalıçarşı'da altın raydan çıktı! Bu seviyelerden altın alalım mı, bekleyelim mi? Uzman isim açıkladı!

Kapalıçarşı'da altın raydan çıktı! Bu seviyelerden altın alalım mı, bekleyelim mi? Uzman isim açıkladı!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Kapalıçarşı'da gram altın 3 bin 80 lirayı aşarken yatırımcılar bu seviyelerden altın alınıp alınmayacağını merak ediyor. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?




Altın fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Gram altın fiyatı bugün Kapalıçarşı'da 3 bin 80 lirayı aşarken yatırımcılar bu seviyelerden altın alınıp alınmayacağı konusunda araştırma yapıyor. 

Yatırım Danışmanı Cihat Çiçek, sosyal medya hesabından altının yönü ile ilgili bilgi vererek yatırımcıları uyardı.

Çiçek, ''altında ons fiyat 2666 USD den sonra gelen karışık yorumlu verilerle deneyler yapsa da şimdilik yukarı 2685 deneyip kalıcı kıramadı ve 20 dolar kadar geri çekildi 2666 direncinden.'' dedi ve  2480-2500  dolara kadar geri çekilebileceğini söyledi. 

İşte Cihat Çiçek'in sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

cihat e. çiçek @turc35
Evet 50/50 her zaman gün içi alım satımda varsa çalışır ... Altında ons fiyatlar 2666 USD den sonra gelen karışık yorumlu verilerle deneyler yapsada şimdilik yukarı 2685 deneyip kalıcı kıramadı ve 20 USD kadar geri çekildi 2666 direncinden.

Buradan alınır mı ?  daha dip ne olabilir burada elimizde sadece teknik analiz var ve 2480-2500 USD ye kadar geri çekilebilir (tabii sadece olasılıklar var aynı 2800-3000 e gidebileceği gibi) zira yolda neler göreceğiz bilen yok savaşlarda gelişmeler  ve stagflasyon verileri vs. zamanlaması net bilinemiyor ..  bazen 6-12 ay gecikmeli gelebiliyorlar..

Artarken dedemde yatırım yapabilir :) 
önemli olan düşerken nasıl yatırıma devam ettiğiniz yada gevşek elli olup çıkmak  gibi kişiden kişiye değişir zaman sabır ve şekil olarak değişir.

 

Canlı altın fiyatları! Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? 28 Eylül 2024 altın fiyatları

İslam Memiş'ten altın için yepyeni uyarı geldi: Kaşınmayın, işinize bakın!

Geri Dön