01 / 05 / 2024

kocaeli arızlı toki evleri

kocaeli arızlı toki evleri

TOKİ Kocaeli Arızlı alt gelir başvurular başladı. Dairelerin 46 bin 829 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2 oda 1 salon daireler satışa sunuluyor.

TOKİ peşinat soruları yanıt arıyor! TOKİ yüzde 10 peşinat ne kadar? TOKİ yüzde 10 peşinat ne zaman ödenir?

TOKİ peşinat soruları şu sıralarda sıklıkla sorulmaktadır. Kurada ismi çıkan kişiler, peşinatların ne kadar olduğunu öğrenmek istiyor. İşte onlardan bazıları ve yanıtları!

TOKİ'den Kocaeli’ne 534 konut ve 40 dükkan!

Yeni projelerine kaldığı yerden devam eden son derece hızlı bir çalışmanın içinde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Projesi’nin ihalesini 28 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ İstanbul ve Kocaeli'de 8 muhtelif arsayı satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Kocaeli'de yer alan 8 muhtelif arsayı satıyor. Müzayede 24 Şubat Çarşamba günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Rize Çay Çarşısı projesinin alanında usulsüzlük iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çayımızın sembolü” diye anlattığı, “Rize Çay Çarşısı” projesinin alan tahsisinde usulsüzlükler yapıldığı iddia edildi.

Kocaeli Körfezkent Çarşı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Körfezkent Çarşı ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli'de inşaattan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir inşaattan hırsızlık yaptığı iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kocaeli Kapanönü Çarşısı yenilenecek!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Kapanönü Çarşısı’nın problemlerini gidermek için geçmişine uygun ve yakışır adımlar atacağız" dedi.

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan bir vatandaş, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını ifade etti.

Kocaeli Kandıra TOKİ emekli kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Kandıra Emekli projesinin kuraları çekildi.

Kocaeli Kandıra TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Kandıra'da hayata geçirdiği 260 konutun kura çekilişi yapıldı.

Kocaeli'ye beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu inşa etti.

Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor!

Emlak Konut imzası taşıyan Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor. Proje karma konsepte dizayn ediliyor.

kocaeli arızlı toki evleri Haberi

kocaeli arızlı toki evleri

TOKİ Kocaeli Arızlı projesinde yer alan 24 adet konut başvuruları bugün başladı. Başvurular 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.


TOKİ Kocaeli Arızlı alt gelir grubu başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Kocaeli ilindeki tüm şubeleri tarafından kabul edilebiliyor. 


Kura çekilişinin 7 Ocak'ta gerçekleşeceği TOKİ Kocaeli Arızlı'daki 67,5 metrekare 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 46 bin 829 TL ile 61 bin 901 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Satış duyurusu için