28 / 04 / 2024

Kocaeli'de inşaattan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı!

Kocaeli'de inşaattan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir inşaattan hırsızlık yaptığı iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.



Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir inşaattan hırsızlık yaptığı öne sürülen 5 şüpheli yakalandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yakacak Mahallesi'nde bulunan bir inşaattan hırsızlık yapıldığı ihbarı sonrasında jandarma ekipleri tarafından çalışmalar yapıldı.

Çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, olay yerinin yakınında şüphelilerin kullandığı değerlendirilen aracın lastiğinin patlamasıylaçekici yardımıyla götürüldüğünü belirlendi.

Çekici sürücüsüyle görüşüp şüphelilerin gittiği oto lastik tamircisine ulaşan ekipler, burada hırsızlık şüphelilerinin kullandığı aracın plakası öğrenildi.

Olayda kullanılan aracın Darıca'daki bir oto kiralama firmasına ait olduğu ve B.B. tarafından kiralandığı ortaya çıktı.

Darıca Emniyet Müdürlüğü ile koordineli çalışmaları sonrasında şüpheliler B.B, C.K. ve B.K. ile çalıntı malzemeleri satın aldıkları öğrenilen Y.İ. ve İ.D. gözaltına alındı.

Ayrıca, inşaattan çalınan 6 güvenlik kamerası, 3 taş motoru ve 2 matkap ile kayıt cihazı, monitör, bilgisayar kasası ve klavye, şarjlı matkap şarj cihazı, planya, gönye kesme makinesi, profil kesme makinesi ve dekopaj ele geçirildi.

Y.İ. ve İ.D. "çalıntı eşyayı satın almak" suçundan Darıca Emniyet Müdürlüğüne teslim edilirken, hırsızlık zanlıları B.B, C.K. ve B.K. ise Kocaeli Adliyesine gönderildi.


 


Geri Dön