27 / 04 / 2024

Sancaktepe'de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Sancaktepe'de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Sancaktepe'de gayrimenkul işlemlerinde  "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.



Sancaktepe'de gayrimenkul alım satımlarında nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik yaptığı tespit edilen kişiler hakkında soruşturma açıldı.  Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yapılan operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı.

Konuyla ilgili Sancaktepe Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Tapu Müdürlüğü tarafından Asayiş Büro Amirliğine 29 Nisan'da "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" ihbarı yapıldığı ifade edildi. 

Sancaktepe de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Açıklamada, bu tarihten itibaren görevli personeller tarafından şüphelilerin titizlikle izlendiği ve söz konusu işlemlerinin yapıldığı esnada şüphelilerin ele geçirildiği ifade edildi. Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği tarafından devam edilen çalışmalar dahilinde S.K., M.K., R.K., M.I., Ü.A.'nın gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada bir kişinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

Mersin'de dublörlü tapu dolandırıcılığı yaptıkları iddia edilen zanlılar yakalandı!


 


Geri Dön