02 / 05 / 2024

kocaeli arızlı yol çalışması

kocaeli arızlı yol çalışması

Arızlı bölgesinde yapılan yol çalışmalarına Arızlı-Ormanköy duble yolu da ekleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yol güzergahında genişletme ve tesviye çalışmaları yapıyor.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Avcılar'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin 1.5 yıl önce başlattığı projeyle şimdiye kadar 1325 bina kentsel dönüşüme girdi. Patentini aldıkları "Avcılar Modeli" ile dönüşümde hızlı yol aldıklarını belirten Hançerli, “Bu yıl sonuna kadar en az 10 bin konut dönüşüme girmiş olacak" dedi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Rize Çay Çarşısı projesinin alanında usulsüzlük iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çayımızın sembolü” diye anlattığı, “Rize Çay Çarşısı” projesinin alan tahsisinde usulsüzlükler yapıldığı iddia edildi.

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün yeni iş modeli: KBİŞortağım oldu!

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi çözümler sağlayan Kuzeybatı Gayrimenkul, geliştirdiği KBİŞortağım modeli ile gayrimenkullerin pazarlanmasında hızlı yol alınmasına yol açtı.

Kocaeli Körfezkent Çarşı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Körfezkent Çarşı ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli'de inşaattan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir inşaattan hırsızlık yaptığı iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kocaeli'de hızlı sanayileşme ile çarpık kentleşme sorunu!

Kartepe Zirvesi'nde "Küreselleşme ve Şehirleşme" oturumunda konuşan Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli'nin Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kenti olduğunun bilgisini verirken,sanayileşmeye bağlı göçün çarpık kentleşmeye yol açtığını söyledi...

Kocaeli Kapanönü Çarşısı yenilenecek!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Kapanönü Çarşısı’nın problemlerini gidermek için geçmişine uygun ve yakışır adımlar atacağız" dedi.

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan bir vatandaş, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını ifade etti.

Kocaeli'ye beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu inşa etti.

Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor!

Emlak Konut imzası taşıyan Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor. Proje karma konsepte dizayn ediliyor.

Kocaeli'deki Hünkar Çayırı'na yol mu açıldı?

Kocaeli Gebze'deki Hünkar Çayırı'na 1. derece sit alanı olmasına rağmen yol açıldığı iddiasına, alanın özelleştirme kapsamından çıkarılmasına ve kullanımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

kocaeli arızlı yol çalışması Haberi

kocaeli arızlı yol çalışması


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Arızlı-Ormanköy arasında duble yol çalışması yapıyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte gelişmekte olan bölgelerde ulaşım ağını genişletiyor. 

Arızlı bölgesinde yapılan yol çalışmalarına Arızlı-Ormanköy duble yolu da ekleniyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yol güzergahında genişletme ve tesviye çalışmaları yapıyor. 


800 METRE UZUNLUĞUNDA 

Arızlı Toki Konutları bölgesi ile Ormanköy arasında ana bağlantı yolu olan duble yol 800 metre uzunluğunda yapılacak. Genişliği 20 metre olacak duble yol 2x2 gidiş geliş şeklinde uygulanacak. Güzergahı otobüs ve minibüsler de kullanacak. Alt yapısı ve zemin düzenlemesi yapıldıktan sonra yolun asfaltı serilecek. 


Mavi Kocaeli...