18 / 05 / 2024

kocaeli belediye projeleri

kocaeli belediye projeleri

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı eğitim gönüllüsü Tahsin Tarhan, AKP'nin son 10 yılda kentte hiçbir yatırım yapmadığını belirterek CHP'nin Kocaeli'ni dünya markası bir kent yapacağını söyledi.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

İsmail Baran, Kocaeli'deki projeleri inceledi!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlıtepe’de bulunan Ömer Halisdemir Parkı’nı gezdi, park içerisinde devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

Kocaeli Karamürsel’e modern belediye binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesine yeni ve modern bir belediye binası ve kent meydanı kazandırıldı.

Kocaeli İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli atıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılacak İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçedeki projeleri anlattı.

Kocaeli Dilovası Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında, Dilovası Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısıgerçekleşti. Toplantıda bölgedeki imar planı konuşuldu.

Kocaeli projeleri Gaziantep'e örnek olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun misafiri olarak Kocaeli’ye gelen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberindeki bürokratlarla birlikte İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir, Diyarbakır projelerine start verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde görevlendirilmesinin ardından bu kentte giderek başlatılacak projeleri de yerinde gördü.

kocaeli belediye projeleri Haberi

kocaeli belediye projeleri

Kocaeli'nin kaynaklarının yok pahasma satılmak istendiğini belirten sanayiciişadamı Tarhan, "Kocaeli sosyal demokrat belediyecilik döneminde doğalgazı üreten ilk kent oldu. Yine kendi çöp fabrikasını ve barajını kurmuş bir belediyedir. Şimdi hepsini satmaya çalışıyorlar. Seçilmemiz halinde sanayinin yanında kenti turizm ve kongre kenti yapmak istiyoruz" dedi. 

Bölgenin en önemli sorunlarından birinin de ulaşım olduğunu kaydeden Tarhan, "Kentte sanayi ve üniversite olmasına karşı ulaşım ve park sorunu var. Yıllardır ulaşıma hiçbir yatırım yapılmadı. Bu sorunu hafif raylı sistem ve deniz yoluyla çözmeyi planlıyoruz" diye konuştu. 


'Çalışmalarım engelleniyor' Gümüşhane'de 9 çocuklu yoksul bir ailede dünyaya gelen, bugün 35 ülkeye ihracat yapan bir şirketin sahibi Tahsin Tarhan, yaşadığı kente de duyarlı bir siyasetçi. 

2001 yılında Türkiye'deki ekonomik krizde tek bir işçi dahi çıkarmayan ve 1 Mayıs'ı kendi...