04 / 05 / 2024

kocaeli belediyesi ramazan etkinlikleri

kocaeli belediyesi ramazan etkinlikleri

Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olarak kent halkını hizmetine sunulan Sekapark, Ramazan ayında her akşam binlerce kişiyi ağırlıyor, çocuklar da Sekapark’taki oyun alanlarında gönüllerince eğleniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

kocaeli belediyesi ramazan etkinlikleri Haberi

kocaeli belediyesi ramazan etkinlikleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olarak kent halkını hizmetine sunduğu Sekapark, Ramazan ayında her akşam binlerce kişiyi ağırlıyor. Sekapark’ta yer alan lokanta ve kafeler dolup taşarken, vatandaşlar evlerinden getirdikleri iftariyeliklerle güzel bir yaz akşamında oruçlarını açıyor. İftarın ardından aile büyükleri semaverlerde demlenen çaylarını yudumlarken, çocuklar da Sekapark’taki oyun alanlarında gönüllerince eğleniyor.


İFTAR SOFRALARI KURULUYOR


Sıcak yaz aylarında yaşadığımız 11 ayın sultanı Ramazan’da Kocaelililerin favori mekanı her zaman olduğu gibi Sekapark oluyor. Denizin ve yeşilin kucaklaştığı, binbir çeşit bitki ve ağacın yer aldığı Sekapark, akşam serinliğinde iftar yapmak isteyen Kocaelili aileleri ağırlıyor. Evlerinde yaptıkları yemeklerle Sekapark’ın yolunu tutan Kocaelili aileler, bir yandan oruçlarını açarken, bir yandan da kentin farklı kesimlerinden gelenlerle iftar sofralarını paylaşıyor.


KOCAELİLİLERİN FAVORİSİ SEKAPARK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin...